Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

9ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος «ΔΙΟΝ» με τη συνδιοργάνωση και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας


 9ος  Διεθνής Ημιμαραθώνιος «ΔΙΟΝ» με τη συνδιοργάνωση και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας


9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟΝ 2018 και παράλληλων αγώνων
·         Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21.097μ
·         Αγωνιστικός Δρόμος 5χλμ
·         Παιδικός αγώνας 1χλμ Δημοτικών και Γυμνασίων

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Δίου Ολύμπου διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ» 21.097μ. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων και της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.
Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 4 Μαρτίου 2018.Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο διεξάγεται αγωνιστικός δρόμος 5χλμ καθώς και αγώνας δρόμου 1χλμ για παιδιά δημοτικών και γυμνασίων. Η ακριβής απόσταση της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου έχει μετρηθεί και πιστοποιηθεί από την AIMS.
 
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται το Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών. Οι αθλητές καλούνται να τρέξουν σε μια πανέμορφη διαδρομή, μέσα από 5 διαφορετικά χωριά. Στο μεγαλύτερο τμήμα του αγώνα, οι δρομείς έχουν θέα το μυθικό βουνό του Ολύμπου. Η διαδρομή έχει ως εξής: Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών  Δίου με κατεύθυνση προς Κατερίνη, στροφή στον κόμβο Κονταριώτισσας  –  Κονταριώτισσα  -  Άγιος Σπυρίδωνας – Βροντού  – Καρίτσα  –  Δίον - Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στην αφετηρία στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών.
Τρόπος Εγγραφής:
·         Εγγράφεστε ομαδικά ή ατομικά για τον Ημιμαραθώνιο και τα αποστέλλετε στη διοργάνωση (link εγγραφής).
·         Καταβάλετε το αντίστοιχο ποσό στην τράπεζα

Ο κάθε αθλητής καταβάλλει το ποσό των 8 ευρώ. Οι αθλητές θα προκαταβάλλουν το ποσό στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και στον τραπεζικό λογαριασμό που ανήκει στον σύλλογο: 5255-069969-123 &IBAN GR 710172 2550 0052 5506 9969 -123 εμφανίζεται ο δικαιούχος: ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ».
·         Η ενημέρωση από τη διοργάνωση για την κατάθεση γίνεται αυτόματα και τα ονόματα των αθλητών που κατοχυρώνουν θέση έπειτα από το σχετικό έλεγχο θα ανεβούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου Παρασκευή 2/03/2018.

Δεν απαιτείται μετά να στείλετε το καταθετήριό  σας οπουδήποτε, όμως καλό θα ήταν να το έχετε μαζί σας, κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής – chip χρονομέτρησης. Παρακαλούμε να μην παραλείψετε να αναφέρετε το όνομα του αθλητή  - καταθέτη στην τράπεζα κατά την κατάθεση.

Από την υποχρέωση καταβολής εξαιρούνται:
·         Άτομα με ειδικές ικανότητες
·         Μέλη του Αδελφοποιημένου μας Σωματείου « Περικλής Δημητρίου» που θα ταξιδέψουν από Κύπρο.
·         Οι τρεις πρώτοι νικητές και οι τρεις πρώτες νικήτριες του Ημιμαραθωνίου «ΔΙΟΝ» 2017 τιμής ένεκεν οπότε και δηλώνονται αυτομάτως.