Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Το σπίτι της Καρολίνας Κάλφα όπου βρήκε το θάνατο

Τι κατέγραψε η κάμερα του Life-Events.gr από το σπίτι, το καμένο στρώμα και τα κλινοσκεπάσματα

Η είδηση ότι η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα βρήκε τραγικό θάνατο από φωτιά στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας στην Χαλκιδική, σόκαρε τον δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο. Η 50χρονη ζούσε τα τελευταία πέντε χρόνια στο εξοχικό της μαζί με τη μητέρα της. Το πρωί της Κυριακής γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα και οκτώ πυροσβέστες.
Η φωτιά είχε ξεκινήσει από το υπνοδωμάτιο, εκεί που βρήκαν νεκρή οι πυροσβέστες την άτυχη δημοσιογράφο, ενώ η 76χρονη μητέρα της, που βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο μεταφέρθηκε ημιλιπόθυμη στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.
Τι δείχνουν όμως τα πρώτα στοιχεία, όσον αφορά την αιτία του θανάτου; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», η φωτιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία φαίνεται να ξεκίνησε από ένα τσιγάρο.
Κατά τα πρώτα στοιχεία από το δημοσίευμα, που έχουν συλλέξει οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πιθανολογείται ότι η γυναίκα αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο, το οποίο προκάλεσε τη φωτιά, πρώτα σε κλινοσκεπάσματα και στη συνέχεια στο στρώμα και σε μικροέπιπλα της κρεβατοκάμαράς της, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να πεθάνει από την εισπνοή δηλητηριωδών αερίων.
Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες του Life-Events.gr από το σπίτι, το καμένο στρώμα και τα κλινοσκεπάσματα.
Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη ώστε να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου και να δοθούν στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο (21/02) στις 11 στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής.