Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Μετά το εκκωφαντικό μήνυμα που έστειλε το μισό εκατομμύριο
Ελλήνων από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για ΜΗ ΧΡΗΣΗ του όρου «Μακεδονία» στην επικείμενη οριστική ονομασία του κράτους των Σκοπίων επιβάλλεται η μετάδοσή του σε όλη την Ελληνική επικράτεια. 
            Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων πιστή στις καταστατικές Αρχές της προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού της για αποτροπή αποδοχής της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από το γειτονικό κράτος. Είναι συνεχής η επιδίωξη για διασφάλιση της Ιστορικής Αλήθειας και καλούμε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες να συμμετέχουν στην υπέρτατη έκφραση ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που είναι η δημόσια διαβούλευση.
Προσκαλούμε τους βουλευτές του κάθε Νομού να συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, να αφουγκρασθούν τη βούληση των πολιτών και να εκφράσουν τις θέσεις τους. Θα προκύψουν συμπεράσματα χρήσιμα για το μέλλον του τόπου, βγαλμένα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και πολιτισμένο διάλογο. Τα συμπεράσματα της δημόσιας διαβούλευσης θα ανακοινωθούν αμέσως μετά. Ελπίζουμε να ΜΗΝ λείπει ΚΑΝΕΙΣ βουλευτής. Η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη.Οφείλουν να συνταχθούν με τη βούληση του λαού!

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018                                            
ΩΡΑ 18:00
ΑΙΘΟΥΣΑ "ΕΚΑΒΗ", ΚΑΤΕΡΙΝΗ