Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Ο 24χρονος αμυντικός, Χρήστος Ιντζίδης, υπέγραψε στον Αιγινιακό - Συμφωνία με Καρακώστα, Δωματά

Και επισήμως παίκτης του Αιγινιακού είναι ο Χρήστος Ιντζίδης. Ο 24χρονος Μακεδόνας αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο
έως το τέλος της σεζόν, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία του Fl News.

Συμφωνία με Καρακώστα, Δωματά.
Σε ό,τι αφορά, τέλος, στο μέτωπο των προσφυγών, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι ο Γιάννης Δωματάς απέσυρε την προσφυγή του και έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του για να πάρει μεταγραφή. Συμφωνία υπάρχει με τον Ανέστη Καρακώστα, γι' αυτό ο δικηγόρος, Λάκης Σημαιοφορίδης ζήτησε αναβολή στην Α' ΕΕΟΔ για τις 29 Ιανουαρίου.


Κόσοβο ο Γκουλουζάντε
«Ναυάγησε» του Αμίτ Γκουλουζάντε στον Αιγινιακό. 
Οι επαφές του Αιγινιακού με τον Αζέρο μέσο, Αμίτ Γκουλουζάντε δεν έφεραν αποτέλεσμα. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας επεδίωξε να εντάξει στο ρόστερ της τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά εν τέλει αυτός επέλεξε το πρωτάθλημα του Κοσόβου για να συνεχίσει την καριέρα του.
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, την Τρίτη (23/01) ο Γκουλουζάντε ανακοινώθηκε από την Ντρίτα, ομάδα της Α' κατηγορίας του πρωταθλήματος στο Κόσοβο.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΒΟΥΤΣΙΑ
Ο Αιγινιακός έχει καταθέσει πρόταση για να αποκτήσει τον 27χρονο μεσοεπιθετικό Πασχάλη Βουτσιά. Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας (επτά συμμετοχές), από τον οποίο έχει μείνει ελεύθερος.