Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ: Ανοιχτή εκδήλωση «Αναγνώρισε-Αναζήτησε-Συζήτησε: ανοιχτοί κύκλοι διαλόγου»

Προσανατολισμένοι πάντα στην ανάδειξη θεμάτων που προβληματίζουν και ενδιαφέρουν τους νέους, τον τόπο μας και τη σημερινή κοινωνία, αποφασίσαμε να εκκινήσουμε μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «Αναγνώρισε-Αναζήτησε-Συζήτησε: ανοιχτοί κύκλοι διαλόγου». 
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εκδηλώσεων-συζητήσεων θα είναι η άνεση, η αμεσότητα και ο διάλογος σε πιο ελαστικά πλαίσια, που θα συνδυάζονται και με τον κατάλληλο χώρο. 
Στην πρώτη εκδήλωση την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στις 6 μμ. συζητάμε για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα παρέα με τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, τον Φώντα Μπαραλιάκο, Σύμβουλο Επιχειρήσεων - Εμπορικό Διευθυντή στο Ολύμπιο Βήμα και τον Βαγγέλη Νομικό, Communication Parkourist, Head of planning & operation Turnand IKE στο φιλόξενο χώρο του "Μαγιά & Βύνη". 
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κατερίνης Κωνσταντίνος Λάλλας. 
Ο Πρόεδρος Βασίλης Καραγιάννης και το Συμβούλιο Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Πιερίας καλούν μέλη και φίλους να έχουν ενεργό ρόλο στους ανοιχτούς κύκλους διαλόγου «Αναγνώρισε-Αναζήτησε-Συζήτησε», ώστε να αναγνωρίσουμε τα θέματα που μας απασχολούν, να αναζητήσουμε τις αιτίες και τα αποτελέσματά τους, να συζητήσουμε για τις ιδέες και τις προτάσεις μας.