Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Διάθεση καρτών Ελεγχόμενης Στάθμευσης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης καλεί τους ιδιοκτήτες περιπτέρων, καταστημάτων και αλυσίδων ψιλικών, καθώς και όλους τους επιτηδευματίες που το επιθυμούν, να
προμηθευτούν εγκαίρως ικανό αριθμό καρτών Ελεγχόμενης Στάθμευσης από το αρμόδιο γραφείο (Δημαρχείο, Βασ. Γεωργίου Α΄1, 2ος όροφος, γραφείο 235, ώρες 08.00 έως 14.30).
Η προμήθεια των καρτών κρίνεται απαραίτητη για την απρόσκοπτη λειτουργία του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης και την τήρηση της ευταξίας στην πόλη, δεδομένου και του γεγονότος ότι συχνά παρατηρείται έλλειψη από τους πολίτες που επιθυμούν να προχωρήσουν στη χρήση τους.
Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου, αναφέρει σχετικά: «Στόχος όλων μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη με ταυτόχρονη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στο ιστορικό κέντρο και σε άλλους οδικούς άξονες του Δήμου Θεσσαλονίκης, κάτι που είμαστε πεπεισμένοι ότι με την καλή συνεργασία όλων μας, θα μπορέσουμε να το πετύχουμε».
Επισημαίνεται ότι το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο ιστορικό κέντρο της πόλης, καθώς και στον άξονα Βασ. Όλγας – Βασ. Γεωργίου, εφαρμόζεται σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 1452/31-10-2016 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.