Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Έκθεση φωτογραφίας στο Πάρκο της Κατερίνης, σήμερα Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 από τις 17:00 ως τις 23:00 μ.μ.

Το γραφείο της ADRA στην Ελλάδα σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία
σας την έκθεση φωτογραφίας στο Πάρκο της Κατερίνης, το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 από τις 17:00 ως τις 23:00 μ.μ.



Άνθρωποι σαν κι εμάς…

…είναι άνθρωποι όπως εσείς και εγώ, η οικογένεια είναι το παν γι’ αυτούς. Θέλουν απλώς να κάνουν το καθήκον τους, να φροντίσουν την οικογένειά τους. Να δημιουργήσουν προοπτικές για τα παδιά τους. Θέλουν να ζήσουν ειρηνικά. Αναφέρομαι στους απλούς ανθρώπους που βρίσκονται σε μια κατάσταση που δεν προκάλεσαν οι ίδιοι.


Αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, τις πόλεις και τα χωριά τους, την πατρίδα τους. Επειδή άλλοι το θέλησαν – και ακόμη, αυτοί οι άλλοι κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε αυτοί οι απλοί άνθρωποι να μην μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.


Δεν αναφέρομαι στους κακοπροαίρετους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται την κατάσταση και την ατυχία των άλλων για να υλοποιήσουν τις κακόβουλες προθέσεις τους και να βλάψουν πολλούς αθώους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται πιο κοντά σ’ αυτούς.


Αναφέρομαι στους απλούς ανθρώπους που βιώνουν μια πολύ ασυνήθιστη κατάσταση, η μοίρα των οποίων είναι πολύ αβέβαιη…

Ο Tihomir Lipohar εργάζεται από το 1991 στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες δραστηριότητες έργων παγκοσμίως. Η εκτεταμένη εμπειρία διαχείρισης έργων περιλαμβάνει την αντιμετώπιση καταστροφών, την επισιτιστική ασφάλεια, την επίλυση συγκρούσεων και την υποστήριξη των προσφύγων. Έχοντας πολυπολιτισμική εμπειρία, ξέρει πώς να λειτουργεί ως μέλος μια ομάδας και να παρακινεί το προσωπικό του, καθοδηγώντας το με παραδείγματα προς μίμηση. Οι καινοτόμες ιδέες του, η αφοσίωσή του και το όραμά του τον βοηθούν να εργάζεται επιτυχώς ενόψει πολλών προκλήσεων.