Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΤΑΛΑΝΤΟΎΧΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΊ ΣΤΗΝ ΜΕΘΏΝΗ, ΔΉΜΟΥ ΠΎΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΎ

Της Ιζαμπέλ Δέδε
Μια φανταστική βραδιά μας χάρισε χθες ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Νέας Αγαθούπολης » ΑΓΑΘΩΝΕΣ » με την θεατρική του παράσταση » Ροζ Μολότοφ » , μια κωμωδία του
Μ.ΡΕΠΠΑ και του Θ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Η καταπληκτική ερμηνεία των ερασιτεχνών ηθοποιών κατάφερε να περάσει όλα τα κρυμμένα / φανερά μηνύματα του έργου με το κοινό να κρέμεται από τα χείλη τους περιμένοντας την επόμενη ξεκαρδιστική ατάκα !!



Η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Μεθώνης, η οποία προσφέρεται για τέτοιους είδους εκδηλώσεων, ήταν γεμάτη και όλοι οι θεατές έμειναν μαγεμένοι με την ποιότητα της παράστασης.
Η χθεσινή βραδιά αποδεικνύει ότι υπάρχουν παντού ταλαντούχοι άνθρωποι και ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού φαίνεται να είναι προικισμένος : Αθλητές, μουσικοί, τραγουδιστές, συγγραφείς, ζωγράφοι, γλύπτες, ποιητές και ηθοποιοί κατάφεραν να φέρουν πολλές φορές τον Δήμο στο προσκήνιο της δημοσιότητας. Συγχαρητήρια αξίζουν όλοι αυτοί οι δημότες που προσφέρουν πολιτισμό και ευχές να είναι πάντα άξιοι στους Συλλόγους χωρίς των οποίων αυτά τα κρυφά ταλέντα θα παρέμειναν στο παρασκήνιο.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Χριστόφορος Πορφυρίδης, Αντιδήμαρχος, η Βασιλειάδου Ξανθίππη, ο Παναγιώτης Καζάς και ο Πολυχρονίδης Γεώργιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Παπαδόπουλος Πασχάλης, Πρόεδρος Νέας Αγαθούπολης, ο Αντώνης Μπούμπουρας, Πρόεδρος της Μεθώνης και ο Μιχαήλ Λεωνίδης, Τοπικός Σύμβουλος. Πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι οι διοργανωτές δεν τίμησαν, με την σειρά τους, τους Θεσμούς εφόσον παρέλειψαν να κρατήσουν θέσεις για τους επίσημους.
Δεν είναι θέμα να δώσουμε πιο πολύ αξία σε κάποιους συνανθρώπους μας, όπως δήλωσε κάποιος παρευρισκόμενος, αλλά, πρέπει να δείξουμε στοιχειώδης σεβασμό σε αυτούς τους ανθρώπους που τόλμησαν να μπουν μπροστά, εκλέχτηκαν από τους Δημότες και προσφέρουν πολύ από τον χρόνο τους για να διοικήσουν τον Δήμο. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους, η γνώμη αυτή είναι σεβαστή και ας κατέβουν στις επόμενες εκλογές για να μας αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι. Πάντως δεν ήταν ο τόπος ούτε ο χρόνος για τέτοια μεταχείριση και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω να έγινε με σκοπιμότητα.


Όπως δήλωσε ο Γεώργιος Πολυχρονίδης , Δημοτικός Σύμβουλος : » Ο κάθε σύλλογος που διοργανώνει μια εκδήλωση δεν είναι υποχρεωμένος να καλέσει τον Δήμαρχο ή οποιοδήποτε μέλος της Δημοτικής Αρχής, αλλά, από την στιγμή που στέλνει πρόσκληση, οφείλει να δείξει σεβασμό στους θεσμούς που κάλεσε. »



https://isabellededes.wordpress.com/