Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕ …..ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ

 
 Εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 1η Ιουνίου στην Παραλία Κατερίνης ο θεσμός της αστυνόμευσης με ηλεκτρικά ποδήλατα από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Οι 6 αστυνομικοί που
εκπαιδεύτηκαν κατάλληλα, θα περιπολούν στην Παραλία και στην Ολυμπιακή Ακτή τους θερινούς μήνες για τη διασφάλιση της τάξης λόγω της αυξημένης κίνησης τουριστών.


Σε πρώτη φάση, κάποιες περιπολίες θα γίνονται και στην πόλη της Κατερίνης.
Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας που εδώ και χρόνια προωθεί την ιδέα της αστικής μετακίνησης με ποδήλατο, επικροτεί την καινούρια αυτή δράση και συγχαίρει την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και τον Αστυνομικό Διευθυντή Κο Τζήμα Γεώργιο για την πρωτοποριακή αυτή ενέργεια. 


Η Κατερίνη γίνεται η δεύτερη πόλη στη Βόρειο Ελλάδα μετά τη Θεσσαλονίκη που κάνει πράξη αυτό το θεσμό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο πρωτοποριακός αυτός θεσμός θα επεκταθεί και τους υπόλοιπους μήνες μέσα στην πόλη της Κατερίνης, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή και ελπίζουμε να αποτελέσει πρότυπο και για άλλους φορείς της πόλης μας. 


Τέτοιες δράσεις γίνονται παράδειγμα για την οικολογική μετακίνηση μέσα στις πόλεις και ενισχύουν τους πολίτες να χρησιμοποιούν το ποδήλατο ολοένα και περισσότερο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.


Για την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας
 Το Διοικητικό Συμβούλιο