Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Ευχές του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κολινδρού στις μαθήτριες και μαθητές της Γ Λυκείου

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κολινδρού εύχεται ολόψυχα στις μαθήτριες και μαθητές της Γ Λυκείου καλή επιτυχία, δύναμη και αισιοδοξία στις
Πανελλαδικές εξετάσεις και να φέρετε εις πέρας την προσπάθειά σας επιτυχώς με καθαρή σκέψη και ηρεμία.

Οι εξετάσεις αυτές, είναι από τις πρώτες μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας αλλά αποτελεί και την αφετηρία για να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε νέες προσπάθειες.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας αφήνοντας πίσω τα ανέμελα μαθητικά χρόνια. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια της μαθητικής ζωής και το εισιτήριο για όσους φιλοδοξούν να συνεχίσουν την εκπαιδευτική τους πορεία στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Πρέπει να γνωρίζετε όμως, ότι ο δρόμος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Με αισιοδοξία και στραμμένα τα μάτια στο μέλλον, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν.

Τα επόμενα χρόνια θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να κτίσετε το δικό σας μέλλον.

Θερμές ευχές στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν.

Για το ΔΣ του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κολινδρού
Ο Πρόεδρος
Αντώνης Κύρκος


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006