Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Παρελθόν αποτελούν οι Νίκος Μήλιος, Βαγγέλης Σκραπάρας από τον Αιγινιακό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σεζόν στον Αιγινιακό και ήδη έχει ξεκινήσει ένας
αρχικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει την ομάδα και πάλι στην Stoiximan.gr Football League.
Τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Βόρειας Πιερίας έχουν ολοκληρωθεί και πλέον γίνεται ένα «ξεσκαρτάρισμα», αναφορικά με το ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι Νίκος Μήλιος και Βαγγέλης Σκραπάρας. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονταν ενόψει της νέας σεζόν, με τον Σκραπάρα να ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μην τους γίνει πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου τους. 
Από εκεί και πέρα, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει πως η διοίκηση θα συζητήσει με τους Παπουτσογιαννόπουλο, Γκατσολάρι και Ζγκούρι το ενδεχόμενο παραμονής τους στην ομάδα  και την νέα σεζόν, ενώ  οι ιθύνοντες της ΠΑΕ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Τόλιο, Λιόλιο, Γιατζιτζόγλου, Ζούρκο.
Αντίθετα, αποχωρεί ο Πασαλίδης, που έχει συμφωνήσει από τον χειμώνα για να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης, δύσκολα θα ανανεώσει ο Μουκίδης, ενώ στις ομάδες τους θα επιστρέψουν και οι Πατράλης, Ρανγκέλοφ, Τσολακίδης, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Κυριλλίδης (ΠΑΟΚ), Φασίδης (Ξάνθη), Γιοσανγκίμ (Λοριάν).