Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Αιγινιακού - Διαβάστε το νέο 9μελές Δ.Σ.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Αιγινιακού. Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με την ικανοποίηση να ξεχειλίζει για τα
μέλη του ερασιτέχνη της ομάδας του Αιγινίου, μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Β΄εθνική κατηγορία.
Το θετικό κλίμα ενισχύθηκε με την προοπτική της νέας συμφωνίας που είναι στα σκαριά για τον Αιγινιακό και εξασφαλίζει την συνεργασία της ομάδας της Πιερίας με την Γερμανική εταιρία η οποία μπαίνει δυνατά στην ΠΑΕ Αιγινιακός, αποκτώντας το 45% του μετοχικού κεφαλαίου.
Αυτό άμεσα εξασφαλίζει τη ροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ και λύνει πολλά θέματα για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο που έρχεται.
Από την διαδικασία προέκυψε νέο 9μελές Δ.Σ. το οποίο αποτελείται από τον γραμματέα του ερασιτέχνη Γιώργο Καρανικόλα και τους κ.κ. Κισούδη, Χαρπαντίδη, Καρακασίδη, Πολυχρονίδη, κα. Γεκιτίδου, Τοπαλίδη, Τσιντικίδη και Σουλτανίδη ενώ τα αναπληρωματικά μέλη είναι οι κ.κ. Δωροκίδης, Μόσχου και Σεϊτανίδης.
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός της απερχόμενης περιόδου, απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα τα οποία τέθηκαν στον μεγαλομέτοχο του Αιγινιακού Γιάννη Νιώπα απο τα μέλη του ερασιτέχνη, που δέχθηκαν με μεγάλη ικανοποίηση τα νέα της συμφωνίας της ΠΑΕ με τους νέους επενδυτές και ήθελαν να μάθουν για την εξέλιξη της συνεργασίας που ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί στις 21 του τρέχοντος μήνα.
Ο Γιάννης Νιώπας εξέφρασε την επιθυμία να εμπλακεί με την ερασιτεχνική πλευρά του συλλόγου και τα τμήματα υποδομής του σωματείου και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει το νέο πρόεδρου του ερασιτέχνη Αιγινιακού!
Την γενική συνέλευση συντόνισε η γραμματέας της ΠΑΕ Αιγινιακός, Ρούλα Παραλυκίδου.