Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Δήμος Κατερίνης: Σύσκεψη για τον αγώνα δρόμου TEN TEN RUN (Δέκα στο Δέκα)

Σύσκεψη με στόχο την άρτια διοργάνωση του αγώνα δρόμου 10 χλμ & του παιδικού αγώνα 1χλμ, που θα διεξαχθούν στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου την
Κυριακή 28 Μαΐου,  πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αστική Σχολή. Παράλληλα, στη διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκαν και τα πρωτότυπα μετάλλια των αγώνων.

Την σύσκεψη (σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου Ευθύμιο Κατσαντώνη, τον τεχνικό υπεύθυνο Αριστείδη Γκιάτα και το μέλος του ΟΠΠΑΠ Παύλο Μαλεζά), συντόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Θεόδωρος Παυλίδης, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, σε όλους τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετέχουν στην προετοιμασία της διοργάνωσης.


«Η ιδιαίτερα μεγάλη ανταπόκριση αθλητών – αθλητριών κάθε ηλικίας μας γεμίζει δύναμη και δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι ο αγώνας αυτός, που ξεκίνησε μόλις πέρυσι θα καταστεί θεσμός για την ευρύτερη περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό, ότι,  με  τις έως τώρα εκτιμήσεις περίπου 600 άτομα αναμένεται να λάβουν μέρος στον αγώνα (κυρίως και παιδικός),  ο οποίος με φόντο τον Όλυμπο και τα Πιέρια Όρη, διεξάγεται στο μοναδικής θέας και ομορφιάς, πλούσιο φυσικό τοπίο της περιοχής και φιλοδοξεί να δώσει χρώμα στην καθημερινότητά μας. Για αυτό θα φροντίσουν με τη φιλοξενία τους και όλοι οι κάτοικοι του χωριού» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κος Παυλίδης.
Εξάλλου, την πεποίθησή τους, ότι, o αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί υπό απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, εξέφρασαν στο σύνολό τους οι διοργανωτές, καθώς και οι εκπρόσωποι των εμπλεκομένων φορέων.
Όπως είναι γνωστό, τους αγώνες διοργανώνουν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’.
Εν τω μεταξύ με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και αύριο Παρασκευή  26 Μαΐου και ώρα 10:00 π.μ.
Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται μέσω της παρακάτω φόρμας εγγραφής. Ειδικότερα, εγγραφές γίνονται στο επισυναπτόμενο link:
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’: www.zeusrunnersclub.gr.

Αριθμούς συμμετοχής μπορούν να παραλαμβάνουν οι συμμετέχοντες αθλητές αύριο Παρασκευή 26 Μαΐου από τα γραφεία του Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00 και το Σάββατο 28 Μαΐου, κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 13:00 (Αστική Σχολή, Οδός Ειρήνης 12, τηλ. 2351047445).


Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους, κατά την ημέρα του αγώνα και έως τις 10:30 π.μ. στο χώρο εκκίνησης.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Για τον Παιδικό αγώνα δρόμου 1 χλμ. η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής θα γίνεται την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία (συμπληρώνοντας την υπεύθυνη δήλωση γονικής συναίνεσης), που θα είναι διαθέσιμη, στην αφετηρία του αγώνα, κατά τις ώρες 09:15 έως 10:30 π.μ.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ: Από την κεντρική πλατεία Κατερίνης λεωφορεία του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Κατερίνης θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία του αγώνα. Ειδικότερα, η μεταφορά θα γίνεται σταδιακά από τις 9:30 έως τις 10:15.