Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις στην υπόγεια διάβαση στον Σιδηροδρομικό Σταθμό - Η ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

 Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις στην υπόγεια διάβαση στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

Η ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

  

Σε παρεμβάσεις για την επισκευή των φωτιστικών σωμάτων, καθώς και για την αποκατάσταση των  προβλημάτων, που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις στην υπόγεια διάβαση, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού προχώρησαν συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.


Ειδικότερα, με την συνδρομή της ΔΕΥΑΚ έγινε καθαρισμός των φρεατίων. Παράλληλα, επισκευή των φωτιστικών σωμάτων και αποκατάσταση του φωτισμού σε όλα τα τμήματα της διάβασης (πεζών, οχημάτων κ.ο.κ.).

Τις εργασίες συντόνισε ο αρμόδιος εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Καλτσίδης, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Οι συστηματικές αυτές εργασίες υλοποιούνται όπου κρίνεται αναγκαίο και απαραίτητο για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και αποτελούν για μας πρώτη προτεραιότητα, καθώς αφορούν την οδική ασφάλεια των συμπολιτών μας».


Παράλληλα, στην ασφάλεια των πεζών συμβάλλουν οι εργασίες, που εκτελούνται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, από συνεργεία των  τεχνικών υπηρεσιών, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημήτρη Ντούρου και εκτός των παρεμβάσεων που προαναφέρθηκαν επικεντρώνονται και στη διαγράμμιση των διαβάσεων, χρωματισμού των κρασπέδων επί των διασταυρώσεων κ.α.