Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Η γραμματεία Πιερίας του ΠΑΜΕ χαιρετίζει όsους απήργησαν και έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων και του ΠΑΜΕ

 Η γραμματεία Πιερίας του ΠΑΜΕ χαιρετίζει όλους τους  εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς  αγρότες, τις γυναίκες, τους νέους,  όλους
εκείνους τους εργαζόμενους που αψηφώντας την εργοδοτική τρομοκρατία  απείργησαν και έδωσαν το αγωνιστικό τους  παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων και του ΠΑΜΕ.
Το μήνυμα  των συγκεντρωμένων προς την κυβέρνηση, το κουαρτέτο και την Ε.Ε. ήταν ένα!  ‘‘Πάρτε πίσω το νέο τερατούργημα, το 4ο μνημόνιο που προστίθεται στα 3 προηγούμενα και τσακίζουν καθημερινά τη ζωή των εργατοϋπάλληλων και του λαού  μας’’.


Η  πολιτική αυτή  που στηρίζει την κερδοφορία των  επιχειρηματικών ομίλων δεν έχει καμία νομιμοποίηση στη συνείδηση του λαού. Γι’ αυτόν το λόγο μέσα από τους ταξικούς αγώνες των εργαζομένων και του λαού θα ανατραπεί! 
Το ΠΑΜΕ και τα συνδικάτα  σήμαναν νέο συναγερμό για  γενικό ξεσηκωμό! Καλούν  τους εργατοϋπαλλήλους, όλο το λαό να πάρουν μέρος  στο νέο συλλαλητήριο που διοργανώνουν την  Πέμπτη στις 18/5 και ώρα 6:30 μμ  στο πλατάνι-σιντριβάνι.
Οι εργαζόμενοι τώρα πρέπει να δείξουν τη δύναμή τους! Τώρα  ο λαός πρέπει να πει  στους μέντορες αυτών των πολιτικών και των κολαούζων τους: Ως εδώ και μη παρέκει!
Διεκδικούμε τον πλούτο που παράγουμε. Όλα αυτά που μας ανήκουν. 
Στέλνουμε μήνυμα  ανυποχώρητου ταξικού αγώνα στους  επιχειρηματικούς ομίλους, την κυβέρνηση, την Ε.Ε. και τους συνοδοιπόρους τους, που κρατούν στα χέρια τους  τον πλούτο που εμείς παράγουμε  και μας οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.