Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E στην έκθεση PROJECT QATAR 2017

     H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε επιτυχώς στην 14η Διεθνής Έκθεση Τεχνικών Κατασκευών και Δομικών Υλικών που πραγματοποιήθηκε
στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο στη Ντόχα του Κατάρ, από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2017. Το γεγονός προσέλκυσε σημαντικούς αγοραστές και ηγέτες της βιομηχανίας που αναζητούν την πιο σύγχρονη τεχνολογία και εξοπλισμούς τελευταίας τεχνολογίας που διατίθεται στην αγορά. Η έκθεση PROJECT QATAR έχει πλέον καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση του Κατάρ για την προβολή των τελευταίων προϊόντων και υπηρεσιών που απαιτούνται για τον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα των κατασκευών του Κατάρ και έχει γίνει ένας προορισμός επιλογής για τους επαγγελματίες του κλάδου και των διεθνών βιομηχανιών. Η επίδειξη των προϊόντων παρείχε μία μοναδική και δυναμική πλατφόρμα για τους αγοραστές και τους προμηθευτές, ώστε να πραγματοποιήσουν επαφές και να οδηγήσουν τις μελλοντικές εξελίξεις στον κατασκευαστικό τομέα πολλών δισεκατομμυρίων του Κατάρ. Οι εκθέτες από την άλλη πλευρά επωφελήθηκαν από την μαζική έκθεση, με την συμμετοχή εκατοντάδων  αντιπροσώπων, αγοραστών και διανομέων.

     Την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησαν ο κ. Παναγιώτης Αρβανιτίδης – Ιδρυτής της εταιρείας και ο κ. Παντελής Αντάρ – Διευθυντής Εξαγωγών, οι οποίοι συναντήθηκαν με πελάτες της εταιρείας αλλά και με επισκέπτες του Κατάρ και άλλων χωρών της  Μέσης Ανατολής. Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν  τα νέα προϊόντα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., που έχουν παραχθεί βασισμένα στην καινοτομία και τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας  και έχουν στόχο να καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς και του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού ειδικότερα. 

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από το 1979, έτος ιδρύσεώς της, έως και σήμερα συνεχίζει το ανοδικό της έργο παράγοντας υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και συμμετέχοντας στα σημαντικότερα διεθνή γεγονότα. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εξάγει τα προϊόντα της σε 72 χώρες και κυρίως στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Ανατολικές Ευρωπαϊκές χώρες & στην Ρωσία, στη Μέση Ανατολή, στις χώρες του Κόλπου και στην Αφρική.  


 «Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».