Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ανοιχτό σεμινάριο «Εισαγωγή στην Τεχνολογία 3D Printing - 3D Scanning» στο Mediterranean College Θεσσαλονίκης

 Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στην Τεχνολογία 3D Printing – 3D Scanning», την
Τετάρτη 24 Μαΐου, ώρα 15:00, στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College, Εγνατία 2-4, Θεσσαλονίκη, με εισηγητές τον κ. Τζέιμι Καβάζο, Αρχιτέκτονα και τον κ. Μακρυγιάννη Βασίλειο, Βιομηχανικό Σχεδιαστή. 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι φοιτητές του Mediterranean College θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την τεχνολογία του 3D printing & 3D scanning, την εξέλιξη της τρισδιάστατης εκτύπωσης τα τελευταία χρόνια, τις πρακτικές εφαρμογές, καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας. Να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά την διαδικασία μιας 3D σάρωσης και εκτύπωσης, φέρνοντας την τεχνολογία του αύριο στο Mediterranean College!

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια του Education Festival, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, που έχει καταστεί θεσμός στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα, παρέχοντας, κάθε χρόνο, περισσότερα από 140 δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης από το Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο, σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά, και Γλυφάδα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένων θέσεων στο http://education-festival.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2310287779.

Info: Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 2-4, τηλ.: 2310287779