Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από αυτήν την Πέμπτη 18/5/17 - 24/5/17

Ο ΠΟΛΙΚΟΣ ΑΡΚΟΥΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)

NORM OF THE NORTH

Ώρα προβολής: 18.30

Σκηνοθεσία:    ΤΡΕΒΟΡ ΓΟΥΟΛ
Σενάριο:          ΝΤΑΝΙΕΛ ΑΛΤΙΕΡ & ΣΤΙΒΕΝ ΑΛΤΙΕΡ
Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΙΝΩ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΟΥΒΡΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: O Νορμ είναι μια πολική αρκούδα. Μπορεί να μην ξέρει να κυνηγά, έχει όμως ένα σπάνιο χάρισμα: όπως και ο παππούς του, που κάποτε βασίλευε στην Αρκτική, μπορεί να μιλήσει στους ανθρώπους. Όταν η Βέρα, μια θαρραλέα διευθύντρια μάρκετινγκ μιας μεσιτικής εταιρίας ταξιδεύει στην Αρκτική, για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού σποτ προώθησης πολυτελών σπιτιών για την εταιρία του ανήθικου αφεντικού της, τον δισεκατομμυριούχο εργολάβο κ. Γκριν, ο Νορμ καταλαβαίνει πως πρέπει να κάνει κάτι για να σώσει τον τόπο του.
Γεμάτο με αξέχαστα τραγούδια, χορό και γέλιο, ο «Πολικός Αρκούδος και οι Ανίκητοι» θα αποδείξουν πως ακόμα κι αν το κρύο είναι πολικό, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι.

Επίσημο site: http://www.normofthenorth.movie/

Αμεση Αποβίβαση         (κωμωδία)

Débarquement Ιmmédiat

 Ώρα προβολής: 21.15

Γαλλική εμπορική κωμωδία από τους συντελεστές του «Θεέ μου, τι σου Κάναμε»


Γαλλική εμπορική κωμωδία από τους συντελεστές του «Θεέ μου, τι σου Κάναμε», που κάνει εκείνη, την προηγούμενη ταινία, να μοιάζει με αριστούργημα.

Σκηνοθεσία: Φιλίπ ντε Σοβερόν
Σενάριο: Φιλίπ ντε Σοβερόν
Πρωταγωνιστούν: Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν

Η ταινία, με πρωταγωνιστές δυο από τους ηθοποιούς που ξεχώρισαν στο «Θεέ μου, τι σου Κάναμε;», παρακολουθεί τον Χοσέ, αστυνομικό, που ταλαιπωρείται από ένταση στο γάμο του, ενώ όλα τα άλλα του πηγαίνουν πρίμα. Μάλιστα, βρίσκεται στα πρόθυρα μιας πολυπόθητης προαγωγής: το μόνο που έχει να κάνει για να την πάρει, είναι μια τελευταία έκδοση κρατουμένου, από το Παρίσι στην Καμπούλ. Μόνο που ο κρατούμενός του, ο Ακίμ, επιμένει ότι έχει χαρακτηριστεί άδικα και το ταξίδι των δυο αντρών θα είναι «γεμάτο απολαυστικές περιπέτειες». Οπως φανταζόμαστε, η διαδρομή θ' αποκτήσει μια κοσμοπολίτικη χροιά, οι δυο άντρες θα ξεκινήσουν ως αντίπαλοι και θα καταλήξουν φίλοι κι ο Ακίμ θα κατορθώσει να γεφυρώσει και το χάσμα, όχι μόνο ανάμεσα στον δυτικό και τον ισλαμικό κόσμο, αλλά κι ανάμεσα στον Χοσέ και την κυρία του.

Alien: Covenant

Ώρες προβολών: 19.00 και 21.30

To Alien: Covenant είναι η επιστροφή του σπουδαίου Ρίντλεϊ Σκοτ στις ρίζες του θρυλικού franchise του Alien, δηλαδή τον αγνό, κλειστοφοβικό τρόμο που σε αφήνει με τα μάτια καρφωμένα στην οθόνη.


Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει με το «Alien: Covenant», το δεύτερο μέρος της prequel τριλογίας που ξεκίνησε με το «Προμηθέας», στο σύμπαν που δημιούργησε ο ίδιος πίσω στο 1977 με το «Alien» - ένα από τα πιο σημαντικά έργα επιστημονικής φαντασίας σε ολόκληρη την ιστορία του κινηματογράφου.
Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, το πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο – ο μόνος κάτοικος του οποίου είναι ο «συνθετικός» Ντέιβιντ (Μάικλ Φασμπέντερ), επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας.

«Στο διάστημα, κανείς δεν μπορεί να σε ακούσει να ουρλιάζεις»…

…Τέσσερις σχεδόν δεκαετίες μετά, αυτές οι λέξεις παραμένουν συνώνυμες με το συγκλονιστικό φουτουριστικό αριστούργημα του Ρίντλεϊ Σκοτ, “Alien”. Τώρα, ο πατέρας του εικονικού franchise επιστρέφει στον κόσμο που δημιούργησε για να εξερευνήσει τις σκοτεινότερες γωνίες του με το Alien: Covenant, μία νέα περιπέτεια που σου κόβει την ανάσα, ωθώντας τα όρια του R-rated τρόμου.


Από την αρχή, ο Ρίντλεϊ Σκοτ είχε βγει στο κυνήγι για… φρέσκο αίμα. «Νομίζω ότι η πρώτη φράση του Σκοτ ήταν, “Θα κάνουμε ένα σκληρό, ακατάλληλο φιλμ και θα χρειαστούμε άπειρο «αίμα»”, θυμάται ο παραγωγός Μαρκ Κάφμαν. «Αυτή ήταν η πρώτη μας κουβέντα – πρόκειται να τρομάξουμε τους πάντες!».
Εάν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πολύ καλά πώς να τρομοκρατεί το κοινό με έξυπνες και πνευματώδεις ιστορίες, είναι ο Ρίντλεϊ Σκοτ. Το “Alien”, άλλωστε, παραμένει μία ταινία σταθμός στο είδος του τρόμου, μία ψυχολογικά ακραία, άβολα κλειστοφοβική ταινία, τόσο λεπτεπίλεπτη και αποτελεσματική όπως ήταν και το απόκοσμο τέρας που αρχικά κατασκόπευε την Έλεν Ρίπλεϊ και το πλήρωμα του διαστημόπλοιου Nostromo, το 1979

Ηθοποιοί         Μάικλ Φασμπέντερ, Κάθριν Ουότερστοουν, Μπίλι Κράνταπ, Ντάνι ΜακΜπράιντ, Ντέμιαν Μπισίρ, Κάρμεν Ετζόγκο, Τζούσι Σμόλετ, Κάλλι Χερνάντεζ, Έιμι Σέιμετζ







Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω: