Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο Ραφαήλ Κουρδή, απόφοιτο του Γενικού Λυκείου Λιτοχώρου

Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Ραφαήλ Κουρδή, απόφοιτο του Γενικού Λυκείου Λιτοχώρου, που βραβεύτηκε στην τελετή
«Πρώτων εκ των Πρώτων» αποφοίτων Λυκείου από όλη την Ελλάδα-καθώς συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Πιερία-που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου.

Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί  επιβεβαίωση της άριστης δουλειάς του Ραφαήλ και μια επιβράβευση των κόπων και της σκληρής του προσπάθειας, αποδεικνύοντας ότι η πορεία του διαγράφεται λαμπρή με σημαντικές προοπτικές. Παράλληλα, απευθύνω πολλά συγχαρητήρια στη διευθύντρια και τους καθηγητές του σχολείου του, που με τη στήριξη και το καθημερινό τους έργο, βοήθησαν σημαντικά στο θετικό αποτέλεσμα αλλά και στην οικογένεια του Ραφαήλ που με την αγάπη και τη συμπαράσταση, τον ενθάρρυναν να εκπληρώσει το στόχο του.

Μια σημαντική αναγνώριση για το Γενικό Λύκειο Λιτοχώρου και την Πιερία, που μας εμψυχώνει και μας εμπνέει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.

Του εύχομαι να έχει υγεία και δύναμη και για άλλες ακόμα διακρίσεις και επιτυχίες στο μέλλον. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και εγώ προσωπικά και από τη θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζουμε  έμπρακτα τον τομέα της παιδείας και τα παιδιά που έχουν στόχους, όνειρα, φιλοδοξίες, που   μας συγκινούν και μας γεμίζουν υπερηφάνεια με κάθε τους επιτυχία.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Σοφία Μαυρίδου