Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση εικαστικής δημιουργίας που διοργάνωσε η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης

Με απόλυτη επιτυχία  ολοκληρώθηκε  η έκθεση εικαστικής δημιουργίας  που διοργάνωσε η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης στην αίθουσα της Αστικής Σχολής από τις 18 μέχρι 25 Φλεβάρη 2017. 
Στην έκθεση συμμετείχαν 28 Καλλιτέχνες-Δημιουργοί του νομού μας, που εξέθεσαν πάνω από 100 έργα μεγάλων διαστάσεων και πάνω από 150 μικροαντικείμενα και κοσμήματα. Τιμής ένεκεν, προβλήθηκαν  και έργα των   Ανέστη Δομακίδη  και  Αναστασίας Γεροφωκά, δραστήριων μελών της Λαϊκής Επιτροπής, που πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή.
Οι 360 συμπολίτες μας και οι 200 μαθητές που επισκέφτηκαν την έκθεση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εικαστικά έργα  όπως: Πίνακες ζωγραφικής, ξυλόγλυπτα, έργα από πηλό και πέτρα,  καθρέφτες με εικαστική κορνίζα, διάφορες   εικαστικές κατασκευές, φωτογραφίες, κοσμήματα, παλαιωμένα έπιπλα, μικρά διακοσμητικά αντικείμενα κλπ.
Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της έκθεσης και ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες δημιουργούς. 
Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί,  τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που αναπτύσσουμε, τους αγώνες που δίνουμε μαζί με το Λαό για ανατροπή των πολιτικών που μας οδηγούν στην εξαθλίωση, και τις παρεμβάσεις μας για την ανάπτυξη του πολιτισμού που εκφράζει τους πόθους και τα όνειρα του λαού μας για μια καλύτερη κοινωνία.  

Ομάδα Πολιτισμού
Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης