Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Δύσκολα επικράτησε η Λαμία με 2-1 του Αιγινιακού(ΒΙΝΤΕΟ) - Γ.Βλάχος "Κάθε εβδομάδα τα ίδια"

«9x9» με άγχος

Έστω και δύσκολα η Λαμία επικράτησε με 2-1 του Αιγινιακού και παρέμεινε αήττητη στο γήπεδό της.
Ψηλά σήκωσε τα τείχη της και σε αυτή την αγωνιστική η Λαμία, που πανηγύρισε έστω και δύσκολα την ένατη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο γήπεδό της, επικρατώντας την Κυριακή (26/02) με 2-1 του Αιγινιακού.

Ιδανικά ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, που είχαν την κατοχή και ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι μπροστά από την εστία του αντιπάλου. Από την πίεση που ασκούσαν οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ δεν άργησε, λοιπόν, να έρθει και το γκολ, με τον Βάντερσον να βρίσκει δίχτυα με σουτ στο 18ο λεπτό. Το τέρμα αυτό «ανέβασε» τους γηπεδούχους, που στο 31’ κατάφεραν να κάνουν το 2-0 με τον Τζόκιτς. Μάλιστα ο Βάντερσον θα μπορούσε να είχε δώσει στην ομάδα του και αέρα τριών τερμάτων, αλλά η προσπάθειά του στο 37’, έτσι το 2-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Ο Αιγινιακός όμως παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ δεν το έβαλε κάτω και στην επανάληψη πάλεψε για να μειώσει. Μετά την είσοδο του Ζγκούρη στο ματς οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί και στο 68’ ο νεοεισελθών έδωσε στον Γκατσολάρι, που έκανε το 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα η ομάδα της Πιερίας μετέφερε το άγχος στη Λαμία, ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και οι γηπεδούχοι με το «τρίποντο» έφτασαν τους 46 βαθμούς και διατηρήθηκαν στη 2η θέση του πίνακα πίσω από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Από την άλλη, ο Αιγινιακός παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη με 12 βαθμούς.
Σκόρερ: 18’ Βάντερσον, 31’ Τζόκιτς / 68’ Γκατσολάρι
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ρότσα (87’ Αυγενικού), Τζόκιτς, Όμο, Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (79’ Καραγιάννης), Ντουρμισάι (77’ Τσούκαλος).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Λιόλιος, Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου (70’ Παπουτσογιαννόπουλος), Τοπαλίδης, Μήλιος, Γιοσανγκίμ (83’ Κυριλλίδης), Μουκίδης, Γκατσολάρι, Σκραπάρας (63’ Ζγκούρη), Φασίδης.
Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)
Βοηθοί: Κουρέντας, Τζάνης (Τρικάλων)



Δείτε το βίντεο του αγώνα με τις καλύτερες φάσεις

«Κάθε εβδομάδα τα ίδια»
Τουλάχιστον τον βαθμό δικαιούνταν ο Αιγινιακός στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία σύμφωνα με τον Γιάννη Βλάχο.

Απογοητευμένος από την ήττα (2-1) του Αιγινιακού στη Λαμία εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας της βόρειας Πιερίας, Γιάννης Βλάχος. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Φεύγουμε από ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς να έχουμε πάρει αυτό που θα μπορούσαμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Νομίζω κάθε βδομάδα λέω τα ίδια πράγματα. Όπως και την περασμένη Τετάρτη, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έτσι και σήμερα έχω την αίσθηση πως δικαιούμαστε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι ευκαιρίες που κάναμε και χάσαμε είναι πολλές και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αγωνιζόμασταν απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που έχει και ένα πολύ μεγάλο σερί επιτυχών αποτελεσμάτων.
Δεν μπορεί παρά να είμαστε, όμως, ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των παιδιών για ακόμη ένα παιχνίδι. Πρέπει να πω ότι σήμερα είχαμε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα μας, γιατί είχαμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών, είχαμε και απουσίες, κάποια παιδιά ήταν υπερφορτωμένα από τα πολλά παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές, όμως νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Κάθε βδομάδα, κάθε φορά λέμε ότι πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι. Επαναλαμβάνομαι συνεχώς, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε και να συνεχίσουμε κυρίως την δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση και η ελπίδα θα συνεχιστεί, δηλαδή όσο έχουμε αυτή την εικόνα εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν δυνατότητες.
Σήμερα παίξανε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Νομίζω θα το διεκδικήσουμε ως το τέλος. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας για την πορεία της όλη τη χρονιά και πρέπει να πω ότι είναι πολύ σημαντικό να είναι τα γήπεδα στην κατάσταση που ήταν σήμερα, δηλαδή να έχει και τόσο κόσμο και τόσο παλμό».
Ο Βασίλης Μουκίδης είπε:
«Σαφώς και είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάνανε, γιατί αγωνιζόμασταν κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, κόντρα σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Εμείς μπήκαμε μέσα, το παλέψαμε, πιστεύω σταθήκαμε καλά απέναντι στον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι παρόλα αυτά.
Το πρόγραμμά μας από εδώ και πέρα είναι λίγο δύσκολο, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και τον αγώνα μας. Πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να δίνουμε το 100% για να μπορέσουμε να έχουμε ελπίδες για την παραμονή μας στην κατηγορία. Να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο και καλή συνέχεια στην πορεία του πρωταθλήματος».
Πηγή: speaker.gr

«Νίκησε η καλύτερη ομάδα»
Ο Γιώργος Κόλτσης στάθηκε στις πολλές τελικές που είχε η Λαμία στο παιχνίδι.
Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ υποστήριξε ότι νίκησε η καλύτερη ομάδα και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες που κρατούν τη Λαμία στην πρώτη θέση. Αναλυτικά ο Γιώργος Κόλτσης δήλωσε μετά τη νίκη (2-1) επί του Αιγινιακού:

«Άλλοι τρεις πολύτιμοι βαθμοί για την ομάδα μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε να χάσει τίποτα, μια ομάδα χωρίς άγχος και τους βγήκε και λίγο στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς ήμασταν όμως η καλύτερη ομάδα σήμερα, εμείς ήμασταν η ομάδα που κάναμε τις περισσότερες ευκαιρίες.

Δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει περισσότερες τελικές σε άλλο παιχνίδι. Εκεί που θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι και να κυλήσει πιο εύκολα για εμάς, με το γκολ που δεχθήκαμε αγχωθήκαμε λιγάκι, αλλά ευτυχώς στο τέλος κρατήσαμε το σκορ και πήραμε το παιχνίδι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς.
Το ξεχνάμε, η ομάδα ευτυχώς δεν έχει πάλι παιχνίδι μεσοβδόμαδα, γιατί ήδη είναι πολύ φορτωμένη. Θα ξεκουραστούμε όσο μπορούμε περισσότερο για να πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στον Κισσαμικό. Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, είμαστε πρώτοι, συνεχίζουμε και θέλουμε μέχρι το τέλος να παραμείνουμε εκεί. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Αιγινιακού».

Ο Μίλος Τζόκιτς τόνισε: «Σημαντική νίκη σήμερα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή είχαμε πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα., όμως είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε. Τώρα έχουμε να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε τους στόχους μας. πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ελπίζω να καταφέρουμε να ανέβουμε στην Super League».

πηγή: speaker.gr

http://www.footballleaguenews.gr