Η
παρουσίαση του βιβλίου της Μελίσσας Στοΐλη «Και διηγώντας τα... να τρως» (Εκδόσεις
«Κίχλη»), με ιστορίες
και συνταγές εδεσμάτων, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα
12 Δεκεμβρίου 2016, στις 19.00 στον πολυχώρο ERGON-Agora (Παύλου Μελά 42), στο πλαίσιο του 6ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL.
12 Δεκεμβρίου 2016, στις 19.00 στον πολυχώρο ERGON-Agora (Παύλου Μελά 42), στο πλαίσιο του 6ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL.
Για
το βιβλίο θα μιλήσουν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος
Πέγκας, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Άρης Δημοκίδης και ο δημοσιογράφος και παρουσιαστή,
Κωστής Ζαφειράκης.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν η ηθοποιός, Μαγδαληνή Μπεκρή και
ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιάννης Παρασκευόπουλος. Θα συντονίσει η Αλεξάνδρα
Ανθίδου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων της ένωσης «Οίνοι Βορείου
Ελλάδος».
Το
βιβλίο περιέχει αυτόνομες ιστορίες, η καθεμιά από τις οποίες διηγείται την
περιπέτεια ενός φαγητού, καθώς και τις αντίστοιχες συνταγές.
Η Μελίσσα Στοΐλη γεννήθηκε στη
Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Κ.Θ.Β.Ε. και εργάστηκε ως
ηθοποιός στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έχει γράψει κείμενα
για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές εκπομπές. Από το 1998 αρθρογραφεί
στον περιοδικό Τύπο.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως
δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Το Βήμα» και είναι αρχισυντάκτρια στο περιοδικό BHMAgourmet, όπου αρθρογραφεί σχετικά με τη
γαστρονομία και τον υλικό πολιτισμό.