Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ιστορικό διπλό του Αιγινιακού μέσα στη Βέροια, παραμονές του πολιούχου Αγίου Ανδρέα

Βέροια-Αιγινιακός 0-1 Γοητεύει ο φετινός Αιγινιακός
Ένα μεγάλο αποτέλεσμα ήταν αυτό που κατάφερε να πάρει ο Αιγινιακός στη Βέροια, κερδίζοντας την "Βασίλισσα" του Βορρά με 1-0. Η ομάδα του
Περικλή Αμαντίδη συνεχίζει με την ίδια σοβαρότητα την πορεία της σε πρωτάθλημα και κύπελλο,γοητεύοντας το  πανελλήνιο τόσο με την απόδοση της στα παιχνίδια που έχει δώσει ώες τώρα, όσο και για τα αποτελέσματα που καταφέρνει να πάρει σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Η ομάδα της Πιερίας άντεξε αρχικά στην πίεση των γηπεδούχων με τον Θανάση Τόλιο να είναι για μια ακόμη φορά εξαιρετικός στις επεμβάσεις του όταν αυτό χρειάστηκε.

Στο 68' ο Αιγινιακός θα έπρεπε να είχε την ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ, ωστόσο ο διαιτητής Μπαλατσούκας δεν έδωσε ένα ξεκάθαρο πέναλτι που έκανε ο Ασίγκμπα πάνω στον Ζγκούρι.

Εξαιρετική αντεπίθεση του Αιγινιακού στο 84΄και μετά απο υποδειγματική συνεργασία των παικτών ο Ζούρκος, τελικός αποδέκτης της μπάλας, θα τη στείλει με όμορφο πλασέ στο βάθος των δικτύων του ανήμπορου να αντιδράσει Καντιμοίρη.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου)
Τέταρτος: Νικόλαος Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα (73' Μελίσσης), Χαροντάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Μπαλάφας (80' Παπαστεριανός), Άρτσε (63' Σισίνιο), Σαρπόνγκ, Βίτι.

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Κυζιρίδης (78' Γκατζολάρι), Γκούρτσας (87' Μουκίδης), Ζούρκος, Ονουάτσι (71' Ραγκέλοφ), Ζγκούρι.


Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής
Άρης-Αστέρας 3-3
Βέροια-Αιγινιακός 0-1

Βαθμολογία
1) Άρης 4 (6-3)

2) Αστέρας 4 (4-3)

3) Αιγινιακός 3 (1-3)

4) Βέροια 0 (0-4)

Στις 13 Δεκεμβρίου θα γίνουν τα ματς της 3ης αγωνιστικής:

Άρης-Βέροια

Αιγινιακός-Αστέρας


http://aiginiakospae.blogspot.gr/