Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 71-58 (Δηλώσεις - Στατιστικά)

Δηλώσεις, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Πιερικού Αρχέλαου με τον Αίαντα
Ευόσμου, για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' Εθνικής Κατηγορίας, έκανε ο forward του Πιερικού Αρχέλαου, Γιάννης Καραγκιολίδης:
"Είχαμε ένα παιχνίδι που ήταν χωρίς αύριο για εμάς. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και όλη αυτή η δουλειά βγήκε σήμερα στο παρκέ. Ήταν μία βδομάδα που δουλέψαμε με πολύ ένταση και ήμασταν όλοι παρόντες, χωρίς προβλήματα. Δυστυχώς, λόγω των αρκετών ελλέιψεων, είχαμε έως τώρα άτυχα αποτελέσματα στην έδρας μας. Κάναμε μία πολύ σημαντική, για την συνέχεια του πρωταθλήματος, νίκη και είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες. Απομένουν τέσσερα ακόμη παιχνίδια μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να μην έχουμε άλλες απώλειες στην έδρας μας".
- Ο Γιάννης Καραγκιολίδης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 18 πόντους, έχοντας 6/9 σουτ δύο πόντων, 2 κερδισμένα φάουλ, μάζεψε 6 ριμπάουντ, είχε 1 κόψιμο, 2 κλέψίματα, ενώ έδωσε και 1 ασίστ.
- Ο Χρήστος Γκογκίδης πέτυχε 17 πόντους με 5/9 τρίποντα, κέρδισε 2 φάουλ, ενώ είχε και 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 3 ασίστ.
- Ο Αντώνης Γκοντόπουλος είχε 17 πόντους, 7 κερδισμένα φάουλ, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ.