Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: "Ένα χειροποίητο δώρο για την τρίτη ηλικία"

Η επιχείρηση χειροποίητων κοσμημάτων Linasexclusive και το FREUD (στον πεζόδρομο Κατερίνης), σας παρουσιάζουν μια ξεχωριστή βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα την
Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:00 – 23:00.
Η καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια κ. Λίνα Τουπεκτσή παρουσιάζει τα χειμερινά χειροποίητα κοσμήματά της στο κοινό της Κατερίνης, παντρεύοντας τα φυσικά υλικά με την ανθρώπινη δημιουργία.
Η εκδήλωση ονομάστηκε «ένα χειροποίητο δώρο για την Τρίτη ηλικία» διότι μέρος των πωλήσεων των κοσμημάτων θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Λίγα λόγια για την κ. Λίνα Τουπεκτσή.
Η κ. Τουπεκτσή κατάγεται από την Βέροια και είναι μητέρα 2 παιδιών. Η ενασχόλησή της με το χειροποίητο κόσμημα ξεκίνησε επαγγελματικά το 2012 όταν μαζι με την οικογενεια της δημιούργησαν την επιχείρηση χειροποίητων κοσμηματων Linasexclusive με έδρα την Βέροια. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η επιχείρησή επεκτάθηκε και σε άλλες πόλεις, δημιουργώντας συνεργαζόμενα καταστημάτων σ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ταυτόχρονα με την δουλειά της, συμμετείχε με επιτυχία σε πολλές φιλανθρωπικές δράσεις και κινήσεις αλληλεγγύης εκθέτοντας τις δημιουργίες της. Συμμετοχή είχε επίσης, σε διεθνείς εκθέσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. 'Eδωσε πλειάδα τηλεοπτικών και όχι μόνο συνεντεύξεων σε δίκτυα πανελλήνιας εμβέλειας. Σύμμαχος στην πορεία της, αποτελούν ολα τα μελη της οικογενειας της η οποία και την στηρίζει, ακολουθώντας την σε κάθε της βήμα.