Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Μην τρώτε παραμύθι! Το πέναλτι δεν ήταν υπέρ της Πύδνας. Κατά του Ελευθεριάδη ήταν μάγκες μου!!

Πραγματικά κάποιοι παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Προφανώς πιστεύουν ότι όλοι έχουμε πέσει με αλεξίπτωτα στο χώρο του ποδοσφαίρου ή …μασάμε σανό και τρώμε την κάθε π@π@ρι@ που θα πετάξει ο εκάστοτε καλός συνάδερφος εκπροσωπώντας με συνέπεια τα αφεντικά του.

Επειδή λοιπόν πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν και ειδικά στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια αυτό έχει καταντήσει «άθλημα» με κάποιους …υπεραθλητές στην π@π@ρολογί@,

θα πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στο χθεσινό πέναλτι-φάντασμα που έδωσε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος κατά του Πιερικού στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης.

Πραγματικά εμείς ως άνθρωποι του ποδοσφαίρου μείναμε εμβρόντητοι από την απόφαση του συγκεκριμένου διαιτητή να σφυρίξει μια παράβαση που επί της ουσίας είδε μόνο αυτός.
Αν σε παρόμοιες φάσεις έδειχναν με τόση ευκολία την «άσπρη βούλα» οι ρέφερι, τα μαρκαρίσματα εντός των περιοχών, θα γίνονταν με τα …μάτια και όχι με τον γνωστό ανδρικό-ποδοσφαιρικό τρόπο που επιτρέπει να τζαρτζαρίσματα, τα ψιλοσμπρώξιματα χωρίς να επηρεάζεις την πορεία του αντιπάλου προς την μπάλα κλπ.
Στη συγκεκριμένη φάση φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο διαιτητής θέλει να δώσει το πέναλτι και όχι να τιμωρήσει οτιδήποτε άλλο και έχει δόλο 100% στη συγκεκριμένη φάση γιατί ούτε ο Κωτσιόπουλος (παίκτης Πύδνας) είναι σε εμφανή θέση για γκολ αφού πηδάει με δυο παίκτες για να σκοράρει και δεν είναι σε καμία περίπτωση σίγουρο ότι θα πάρει την κεφαλιά αλλά εκτός αυτού, κάνει καθαρό επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα του Πιερικού.

Αυτά τα δυο είναι ξεκάθαρα και δεν χωράνε αμφισβήτηση.
Να βάλουμε λοιπόν να σκεφτεί το μυαλό μας μετά τη λήξη του αγώνα με σκορ 1-1 το εξής.
Ποιος βγαίνει κερδισμένος από την όλη ιστορία και το ισόπαλο σκορ και ποιος χαμένος.
Η Πύδνα και ο Ντούμος με τον οποίο τα έβαλαν οι φίλαθλοι του Πιερικού στο ημίχρονο; Σε καμία περίπτωση. Ούτε στο ελάχιστο. Και μην τρώτε το σανό που κάποιοι θέλουν έντεχνα να μας ταΐσουν γιατί αν ο Ντούμος ήθελε να πάρει με διαφορετικό τρόπο από τον αγωνιστικό τον Πιερικό, θα έβρισκε την «οδό» για να το κάνει.
Ο Σιδηρόπουλος λοιπόν έκανε αυτό για το οποίο προφανώς ήρθε στην Κατερίνη να κάνει. Πιστεύετε ότι μετά το πέναλτι-τραγωδία που έδωσε θα κολλούσε να εμπνευσθεί κάτι «άλλο» και να κάνει πιο άνετα το διπλό για την Πύδνα;
Αν ήταν αυτή η αποστολή του θα είχε πρόβλημα να σε «στήσει» σε μια άλλη φάση μέσα στην περιοχή και να σε …καθαρίσει σαν αυγό; Φάνηκε να έχει τέτοιο πρόβλημα;

Ήρθε για να δημιουργήσει εντυπώσεις και τα κατάφερε. Ούτε η Πύδνα κέρδισε τον ψυχωμένο Πιερικό και βγήκε την επόμενη ημέρα και το πρωτοσέλιδα των ιστοσελίδων για τα «Πέναλτι του Ελευθεριάδη».
Δυο σε ένα από το πραγματικό «σύστημα» που έχουν στήσει γύρω στον Κατερινιώτη παράγοντα όλοι αυτοί που ξέρουν ότι έρχεται η ώρα να αποτελέσουν παρελθόν από το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα πράγματα δε θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρα με την ορθή ποδοσφαιρική λογική. Αλλά και τη μη ποδοσφαιρική.
Με τους σωστούς και «καθαρούς» εξυγιαντές του ποδοσφαίρου μας η ΕΠΣ του Σιδηρόπουλου (Γκαγκάτση-Μητρόπουλο-Παπαδόπουλο-Μπέο κλπ), έστειλε τον σωστό της άνθρωπο στο σωστό αγώνα για δημιουργήσει τη «δική της» εκδοχή στον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας και της χώρας μας γενικότερα.

Με μια φάση έκθεσε το ποδόσφαιρο και τους σημερινούς του ανθρώπους, δημιούργησε έντεχνα το «τρύπημα» της Πύδνας στον Πιερικό για να το χρησιμοποιήσει σα μέσο να εκθέσει επι της ουσίας τον Ελευθεριάδη που όπως αναφέρεται «διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ντούμο» και επι της ουσίας άφησε πίσω την Πύδνα στο βαθμολογικό πίνακα και έκανε τα πάντα πουτ@ν@ σε έναν αγώνα που έχασαν όλοι, εκτός της ΕΠΣ που εκπροσωπεί και τους …«καθαρούς» εξυγιαντές που θα έρθουν στην θέση των «κακών» να σώσουν το ποδόσφαιρο.

Καλό όλο αυτό ναι. Αλλά ο ..σανός δεν είναι τροφή για όλους κύριοι. Σας ξέρουμε καλά ποιοι είστε και τι αντιπροσωπεύεται. 

Όπως ξέρουμε ότι ο Δημήτρης Ελευθεριάδης είναι πάνω από όλα Πιερικός, κι ότι  ο Ντούμος δεν είναι «παραγοντάκι» για να παίξει σε παιχνιδάκια σαν αυτό που τον εμπλέκεται. Άνθρωποι που τους έμπλεξαν κάποτε οι επιτήδειοι σε "παιχνίδια", επειδή εκμεταλλεύτηκαν την αγάπη τους για τον Πιερικό και το όνειρο τους να τον ξαναδούν στη μεγάλη κατηγορία.

Εμείς είμαστε δίπλα στον δικό μας άνθρωπο γιατί ξέρουμε ότι έφτιαξε και αναμόρφωσε το ποδόσφαιρο στην Πιερία.
Γιατί επι των ημερών του, βλέπουμε ένα καθαρό και αξιόπιστο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Πέστε μας κι εσείς τι έχουν να επιδείξουν όλοι αυτοί που αβαντάρετε.
Όλοι αυτοί που αν υπήρχε πραγματικά κράτος σε αυτή τη χώρα και λειτουργούσαν οι νόμοι, οι περισσότεροι δε θα μπορούσαν να περάσουν κάν έξω από τα γήπεδα στα οποία εσείς με μεθοδεύσεις θέλετε να τους επαναφέρετε!!

Μπάμπης Πεΐδης