Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Δήμος Κατερίνης: Ποιοτική ενίσχυση του φωτισμού στην πλατεία Δημαρχείου

  Στην ενίσχυση και συντήρηση του δημοτικού φωτισμού με την τοποθέτηση και χρήση σύγχρονων, φωτιστικών σωμάτων με τις πλέον ποιοτικές προδιαγραφές συμβάλλουν
 οι καθημερινές εργασίες του τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Στόχος των παρεμβάσεων που γίνονται με βάση φωτομετρικές μελέτες είναι η βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας του φωτισμού. Παράλληλα, η εξοικονόμηση ενέργειας & πόρων και η αποφυγή της φωτορύπανσης.
Η αντικατάσταση και τοποθέτηση 16 συνολικά κεφαλών σωμάτων δημοτικού φωτισμού  τύπου  LED  50W, στην πλατεία Δημαρχείου  κινείται προς την παραπάνω κατεύθυνση.
Τα συγκεκριμένα φωτιστικά σώματα διακρίνονται για το λιτό και σύγχρονό τους σχεδιασμό, ενώ προσφέρουν έμμεσο φωτισμό και διασφαλίζουν οπτική άνεση και εξαιρετική απόδοση. Ο φωτισμός διαχέεται συμμετρικά εξ’ ανάκλασης στο ειδικό στοιχείο της κορυφής, σε αποχρώσεις που αποδίδουν αντίστοιχης απόχρωσης φως.
Κώστας Τσιουκάνης: «Μέλημά μας η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Κατερίνης»
Όπως τονίζει ο εντεταλμένος σύμβουλος της Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Τσιουκάνης: «Στόχος των συγκεκριμένων εργασιών είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Κατερίνης. Με τον συντονισμό του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, η υπηρεσία μας φροντίζει για τον συστηματικό, ποιοτικό και επαρκή φωτισμό των οδών και των κοινόχρηστων χώρων, στο σύνολο του Δήμου».