Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο στην Παραλία Κατερίνης

Την Κυριακή 22 Μαΐου οι Παλαιστές από όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν  στην Παραλία Κατερίνης  για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο. Πληροφορίες από την
Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης αναφέρουν ότι έχουν δηλωθεί πάνω από 400 αθλητές από 40 Συλλόγους. Είναι αριθμός ρεκόρ η δήλωση τόσων Αθλητών και συλλόγων. Οι Αγώνες στην Άμμο διεξάγονται στην Παράλια Κατερίνης από το 2006 με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2014. Την Πιερία σε αυτήν την μεγάλη διοργάνωση, που θα προκρίνει τους Αθλητές της Εθνικής Ομάδας που θα συμμετάσχουν  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κροατία στις 4 Ιουνίου , θα εκπροσωπήσουν οι Κατερινιώτες Παλαιστές των Ολυμπιών .
Επίσης Ομοσπονδιακοί Προπονητές της Εθνικής Ομάδας στην Κροατία θα είναι οι Κατερινιώτες Μπατάλας Βασίλης και Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος.  

Την διοργάνωση των Αγώνων έχει υπό την αιγίδα της η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης με άξιους συν διοργανωτές  για μια ακόμα φορά στην προσπάθεια αυτή την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Προνοίας του Δήμου Κατερίνης , τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό καθώς και τον Παλαιστικό Σύλλογο των Ολύμπιων Κατερίνης.