Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Δυναμική συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., ανοίγει τους ορίζοντές της δυναμικά προς το κλάδο της ναυτιλίας. Εδώ και δύο χρόνια περίπου η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. με την
συμμετοχή της στην HEMEXPO (Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού) προσπαθεί να προωθήσει τα προϊόντα της στη ναυτιλία.

Τον Δεκέμβριο του 2015 κατά την διάρκεια της έκθεσης  MARINTEC, πραγματοποιήθηκε συνάντηση Ελλήνων εφοπλιστών και κινεζικών παραγόντων στη Σαγκάη, και βρέθηκαν στο επίκεντρο συμφωνίες χρηματοδότησης υφιστάμενων παραγγελιών και στρατηγικής συνεργασίας. Η ελληνική αποστολή, συνοδευόμενη από τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Προξενείου στη Σαγκάη, επισκέφθηκε το Κινέζικο Ναυπηγείο «SWS», όπου ο Εμπορικός  Διευθυντής της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος, παρουσίασε την εταιρεία στους υπεύθυνους μηχανικούς του ναυπηγείου. Το ναυπηγείο SWS είναι το μεγαλύτερο της Σαγκάης, απασχολεί 20.000 προσωπικό και κατέχει το 8% της παγκόσμιας αγοράς στην κατασκευή εμπορικών πλοίων.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μέσω της συμμετοχής της στην HEMEXPO, κάνει δυναμικές προσπάθειες να προμηθεύσει τα προϊόντα της αρχικά στα ελληνικά και στη συνέχεια και σε ξένα πλοία, έχοντας ως ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα την ποιότητα και την ευχρηστία των προϊόντων της. Άλλωστε η διεθνής αγορά ναυτιλιακού εξοπλισμού είναι μία σημαντική και ιδιαίτερα ελκυστική αγορά στην οποία όλες οι εταιρείες – μέλη της HEMEXPO πρέπει να απευθυνθούν και να διεισδύσουν, ισχυροποιώντας την θέση τους.
«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».