Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Τριπλή διάκριση στον θεσμό των MADE IN GREECE 2015 για την OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

 Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:00 π.μ. στο ξενοδοχείο ATHENS LEDRA, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων MADE IN GREECE 2015, όπου  η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. απέσπασε ταυτόχρονα τρεις διακρίσεις. 
Πιο συγκεκριμένα, η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. απέσπασε:


Τιμητική Διάκριση Εξαγωγικής Αριστείας.
Έπαινος  Βιομηχανικής Αριστείας.

Έπαινος Τεχνολογικής Αριστείας.



     Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) διοργανώτρια των βραβείων, αναδεικνύει και επιβραβεύει παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις τη δημιουργία και διάθεση προϊόντων. Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού. O θεσμός εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της ΕΛ.Α.Μ. για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προιόντων. Τα βασικά κριτήρια για την βράβευση είναι η ποιότητα, η καινοτομία, η διαφοροποίηση, οι στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά brand names.

     Τα βραβεία της εταιρείας παρέλαβε ο Διευθυντής του Υποκαστήματος Αθηνών, κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, ενώ παρευρέθηκε και ο κ. Αστέριος Αστερίου – Μηχανικός Πωλήσεων.


     Η φιλοσοφία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι: «παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, κορυφαίας τεχνολογίας & καινοτομίας». Η διάκριση αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, αφενός την ανοδική πορεία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και αφετέρου, ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα μπορεί να πετύχει πολλά, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εξάγει τα προϊόντα της σε 72 χώρες του εξωτερικού με τον μεγαλύτερο όγκο των εξαγωγών της στις Σκανδιναβικές χώρες και απασχολεί 165 Έλληνες εργαζομένους.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».