Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ν. Κεραμίδι: Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Μια πολύ όμορφη εικόνα συναντά ο επισκέπτης στο δημοτικό διαμέρισμα του Ν. Κεραμιδίου, όταν διερχόμενος στην περιοχή διασχίσει τον κεντρικό δρόμο.



Φτάνοντας στο ύψος της εκκλησίας εντυπωσιάζει ο προσεγμένος και πολύ ωραίος στολισμός του πολιτιστικού συλλόγου ο οποίος στεγάζεται στο παλιό δημοτικό σχολείο.


Η αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων του συλλόγου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», είναι εμφανής αφού εύκολα μπορεί να καταλάβει ο καθένας με πόσο διάθεση στήθηκε το πανέμορφο σκηνικό με το οποίο μικροί και μεγάλοι θα γιορτάσουν την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης και τον ερχομό του νέου έτους.


Από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 23 και πρίν την ημέρα των Χριστουγέννων, ο πολιτιστικός σύλλογος του Ν. Κεραμιδίου θα εκθέσει και θα πουλήσει τα όμορφα χειροποίητα εκθέματα-δημιουργήματα των ανθρώπων του συλλόγου.


Το Σάββατο 19/12 θα ανάψουν φωτιές στον χώρο και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν λουκουμάδες, ζεστό κρασί, και ψητά ζαχαρωτά σε μικρό κόστος με το οποίο θα ενισχυθεί οικονομικά ο σύλλογος για τις μελλοντικές του δραστηριότητες. Την ίδια ημέρα στις 6.30 το απόγευμα, η παιδική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού συλλόγου, θα παίξει την παιδική παράσταση «Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ».


Βάλτε λοιπόν τα ζεστά σας ρούχα εσείς και τα παιδιά σας, φορέστε το πιο… γλυκό σας χαμόγελο και επισκεφτείτε τον πανέμορφο χώρο στο Ν. Κεραμίδι, για να περάσετε ένα απόγευμα που σίγουρα θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα ξυπνήσει μέσα σας το πατροπαράδοτο πνεύμα των Χριστουγέννων!!