Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κατερίνη

 Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε στην πόλη της Κατερίνης, το Σάββατο  21 Νοεμβρίου 2015, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Το πρωί τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό
Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους , Κατερίνης και Πλαταμώνος ,κ.κ. Γεώργιο. Στη συνέχεια ομιλία για τη σημασία της ημέρας, εκφώνησε ο  Πρόεδρος  της Ένωσης Εφέδρων Αξιωματικών, κ. Χρήστος Ξανθόπουλος.



Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της πλατείας Ελευθερίας, από τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, Κοσμήτορα της Βουλής και Βουλευτή Πιερίας, κ. Κωνσταντίνο Κουκοδήμο, το Διοικητή της XXIV Τ.Θ. Ταξιαρχίας, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, την εκπρόσωπο του Δήμου Κατερίνης – Αντιδήμαρχο, κα Καλλιόπη Τζουμέρκα - Μπατάλα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το Διοικητή Σκάλας Κατερίνης.
Επίσης, στεφάνια κατέθεσαν, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Πιερίας, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Πιερίας, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πιερίας, η Ένωση Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου και η Οργάνωση ΕΔΕΣ – ΠΑΟ Πιερίας.

Ακολούθως, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ανακρούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος.