Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Στης Ζωής Το Μονοπάτι

Στης Ζωής το Μονοπάτι

μουσική: Φάνης Αποστολόπουλος / στίχοι: Γιώργος Δήμας
τραγουδούν:  Γιώργος  Μιχελινάκης  / Μάρα Καλοζούμη / Σπύρος  Ρήγος


Σύγχρονα λαϊκά τραγούδια, που βαδίζουν πάνω σε κλασσικά μονοπάτια και συνεχίζουν μια πολύχρονη μουσική και στιχουργική παράδοση, περιλαμβάνει το νέο CD Στης Ζωής το Μονοπάτι, που κυκλοφορεί από τον Καθρέφτη.

Μέσα  στους στόχους της σύγχρονης δισκογραφίας και εν προκειμένω της εταιρείας μας είναι η  στήριξη στην νεότερη και σύγχρονη δημιουργία, πολύ δε περισσότερο όταν προέρχεται από ανθρώπους όπως ο Φάνης Αποστολόπουλος και ο Γιώργος  Δήμας, που η  καλλιτεχνική προέλευση τους περιλαμβάνει ουσιαστικά στοιχεία από το κλασσικό ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι. Έτσι λοιπόν τα τραγούδια του δίσκου : «Στης Ζωής Το Μονοπάτι»,  είναι η αφορμή για την συνάντηση και την γνωριμία με τους δυο πρωτοεμφανιζόμενους δημιουργούς, είναι βέβαιο ότι θα αγαπηθούν κι από τους φίλους του ελληνικού τραγουδιού μιας και συνδυάζουν τον προβληματισμό, με την αγάπη και την παρεΐστικη διάθεση. Περιμένουμε και την συνέχεια.
Οι ίδιοι οι δύο δημιουργοί των τραγουδιών γράφουν στο σημείωμα του δίσκου:
«Η αγάπη μας για τα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, μας οδήγησε αυθόρμητα, ο ένας να γράφει στιχάκια και ο άλλος μελωδίες, ξεκινώντας από τα φοιτητικά μας χρόνια στην Πάτρα (Γιώργος) και στην Αθήνα (Φάνης).  Η δικαίως ξελογιάστρα Αθήνα, μας ένωσε φιλικά και καλλιτεχνικά, γράφοντας τα τραγούδια με τα οποία παρουσιαζόμαστε και οι δύο για πρώτη φορά στην δισκογραφία.
                Δέκα χρόνια ακριβώς μετά  τις πρώτες ερασιτεχνικές ηχογραφήσεις τραγουδιών μας, παρουσιάζουμε μια  ολοκληρωμένη σειρά τραγουδιών και ελπίζουμε να παραμένουμε ερασιτέχνες με την αυθεντική έννοια  της λέξης, δηλαδή  «εραστές της τέχνης».
Καλή ακρόαση!
Φάνης - Γιώργος
Στις  ηχογραφήσεις  έπαιξαν: οι Νώε Ζαφειρίδης: Μπουζούκι, ακουστική & κλασσική κιθάρα, μπαγλαμά Δημήτρης Γκίνης:  Ακορντεόν και στο τραγούδι οι  «Η ψυχή μας μέτρησε» έπαιξαν:Μιχάλης Δήμας: μπουζούκι, Γιωργος Μιχελινάκης: κιθάρα, μπάσο, μπαγλαμά, Ιορδάνης Τσαμτζής: Ακορντεόν
Τραγουδούν: Γιώργος Μιχελινάκης, Μάρα Καλοζούμη, Σπύρος Ρήγος
Ενορχήστρωση: Νώε Ζαφειρίδης &  Σπύρος Ρήγος
Ηχογράφηση - Επιμέλεια:  Studio On the Road και σε ένα τραγούδι Βασίλης Κορδάτος
Κυκλοφορία: Καλοκαίρι 2015
Links
Downloads Links
Google Paly http://bit.ly/1LaT8cN

Streaming Links
 Υoutube http://bit.ly/1N72neD