Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΈΡΓΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

 H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ιδρύθηκε το 1979 από τον κ. Νικόλαο Λακασά και τον κ. Παναγιώτη Αρβανιτίδη και μέχρι σήμερα εξακολουθεί με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αφοσίωση
να δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού και στόχος της είναι να επεκτείνει τις εξαγωγές της και σε άλλες χώρες.


Πρόσφατα τοποθετήθηκαν φωτιστικά ασφαλείας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην Ελληνική Τράπεζα (HELLENIC BANK) στην Λεμεσό και στο ξενοδοχείο Tsokkos HotelsKing Evelthon στην Πάφο. Πρόκειται για δύο μεγάλα έργα της Μεγαλονήσου, τα οποία εξοπλίστηκαν με φωτιστικά MLD-28S/g, GR-310/12L/180, ΚΙΤ-77/84, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής, κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους μεγάλης επισκεψιμότητας.

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ερευνά, αναπτύσσει, παράγει και εξάγει καινοτομικά προϊόντα ασφαλείας. Η εταιρεία στοχεύει στην υψηλή τεχνολογία και ποιότητα ενώ συνεχίζει την δυναμική της παρουσία τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό αυξάνοντας τις εξαγωγές της και πετυχαίνοντας γέφυρες συνεργασίας με ολοένα και περισσότερες αγορές του πλανήτη.