Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα και ΝΔ Ιωάννη Κεφαλογιάννη με 28 πολίτες...

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 20/10,συνάντηση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα και ΝΔ Ιωάννη Κεφαλογιάννη ως εκπροσώπων της
Ελληνικής Βουλής με 28 πολίτες, μέλη του γερμανικού πολιτειακού ινστιτούτου Αγωγής του Πολίτη, στην αίθουσα Εκδηλώσεων της Βουλής (Αμαλίας 22-24). Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως οι αιτίες και οι δυνατότητες εξόδου της Ελλάδας από την κρίση, οι ελληνογερμανικές σχέσεις, το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας  και το προσφυγικό πρόβλημα. Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα.


 Την Δευτέρα 19/10 η βουλευτής Μπέττυ Σκούφα συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο επιμελητήριο Πιερίας μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές του Νομού, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, το Δήμαρχο Κατερίνης, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες, για το συντονισμό δράσεων για την παραμονή του  Τελωνείου στην Κατερίνη.
Στην συνέχεια μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές και την Αντιπεριφερειάρχη, συναντήθηκε στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας με αντιπροσωπεία αγροτών στην κοινή προσπάθεια να δοθεί λύσει στο χρονίζον θέμα των εγγυητικών επιστολών.