Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ο μεγιστάνας και οι Κροίσοι» με τον Δημήτρη Σταρόβα και τους συνεργάτες του, στην 89η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ                                              Αιγίνιο 19-09-2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 στο Αιγίνιο,  η εξαιρετική
μουσικοθεατρική παράσταση «Ο μεγιστάνας και οι Κροίσοι» με το Δημήτρη Σταρόβα και τους συνεργάτες του,  στο χώρο εκδηλώσεων της 89ης Εμποροπανήγυρης με μεγάλη επιτυχία.
Mε την παρουσία του δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού, της Δημοτικής αρχής, εκπροσώπων των στρατιωτικών, πυροσβεστικών και αστυνομικών αρχών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορέων, συλλόγων, καθώς και πλήθους δημοτών, εκθετών και επισκεπτών ολοκληρώθηκε η δεύτερη και τελευταία για φέτος  πολιτιστική εκδήλωση της εμποροπανήγυρης.
 Ο δήμαρχος, κ. Βαγγέλης Λαγδάρης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Δ.Σ. και υπεύθυνο της εμποροπανήγυρης Αιγινίου, κ. Ανδρικόπουλο Αυγουστίνο, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, κ. Κακάνη Κώστα, τους λοιπούς Αντιδημάρχους ,δημοτικούς συμβούλους, τα μέλη της επιτροπής πανηγύρεως και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, οι οποίοι συνετέλεσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διοργάνωση της έκθεσης αυτής .  
Στην ομιλία του, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο θεσμό της εμποροπανήγυρης, τονίζοντας τη συλλογική ευθύνη όλων για τη σωστή   διαχείριση , ανάδειξη και  εξέλιξη του κληροδοτήματος αυτού, τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τις προηγούμενες διοικήσεις και τους πολίτες του Αιγινίου, ώστε να παραμένει τόσο ισχυρός σήμερα ο θεσμός, τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε και προγραμματίζει ακόμη η σημερινή δημοτική αρχή για τη βελτίωση και τον συνεχή εκσυγχρονισμό του. Κάλεσε τέλος όλους, αιρετούς και πολίτες, με ομοψυχία και ομοφωνία, να στηρίξουν αυτές τις προσπάθειες για να ζήσουμε όλοι μαζί ,την επόμενη χρονιά, στα 90α γενέθλιά της , την καλύτερη εμποροπανήγυρη που διοργανώθηκε ποτέ.
  Το μουσικό δίωρο που ακολούθησε από το καλλιτεχνικό σχήμα του Δημήτρη Σταρόβα, τις εκπληκτικές ερμηνείες των  Γιώργου Χατζή ,Ρούλας Μανισάνου ,Βαγγέλη Γιαννάκη και των συνεργατών τους ψυχαγώγησε το σύνολο των ακροατών και κέρδισε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.
Εξαιρετική στιγμή της βραδιάς η απόδοση στην τουρκική γλώσσα από τον Δημήτρη Σταρόβα , ενός  διαλόγου  μεταξύ του Θάνου και της Χριστίνας, συνδημοτών μας που κλήθηκαν στη σκηνή.
                                                Γραφείο τύπου Δήμου