Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

MEGA: "Στους αναποφάσιστους στοχεύει η ΝΔ..." - Από πού αλλού μπορεί να πάρει ψήφους?

 Στους αναποφάσιστους λέει το ρεπορτάζ του MEGA στοχεύει η ΝΔ για να αλιεύσει όσους
περισσότερους ψήφους μπορεί. Υπάρχει περίπτωση να έχει άλλη εναλλακτική ώστε να βρει ψηφοφόρους από αλλού? Δεν υπάρχει. Και πάρα πολύ δύσκολα θα καταφέρει ο συμπαθής Βαγγέλας να πάει ένα σκαλοπάτι επάνω τη ΝΔ. Στα ίδια και χειρότερα θα μείνει....

Διαβάστε το ρεπορτάζ του μεγάλου καναλιού....
Στη δεξαμενή των αναποφάσιστων ψηφοφόρων του κεντρώου χώρου επικεντρώνει τις προεκλογικές του κινήσεις ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, που πραγματοποιεί προεκλογική εκστρατεία σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.
“Όπλο” στο γαλάζιο στρατόπεδο είναι ο μετριοπαθής λόγος και οι διαβεβαιώσεις για μετεκλογικές συνεργασίες, ακόμη και στη συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ, όπως μεταδίδει η Ράνια Τζήμα. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στέλνει σαφές μήνυμα και σε εκείνους που ψήφισαν τιμωρητικά στις προηγούμενες εκλογές ότι αυτή η επιλογή στοίχισε στην Ελλάδα 90 δισ. ευρώ και απευθύνει κάλεσμα, λέγοντας πως δεν πρέπει να υπάρξει καμία χαμένη ψήφος.
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται εντατικά οι διεργασίες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές, παρά μόνο συμβολικού χαρακτήρα σε ορισμένες εκλογικές περιφέρειες.
Σε συνάντηση που είχε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΝΔ με αγρότες σημείωσε την ανάγκη να υπάρξουν ισοδύναμε μέτρα ώστε να μην εφαρμοστούν οι φορολογικές μεταρρυθμίσεις Τόνισε, δε, ότι θα ζητηθεί από Κομισιόν να υπάρξει παράταση ώστε να μην χάσει η Ελλάδα τα λεφτά από το ΕΣΠΑ.
“ Αφού αποδείξαμε ότι πήραμε στα χέρια μας το ζήτημα του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση με γράμμα που στείλαμε στην Κομισιόν και λύση η οποία δόθηκε με το δίμηνο “πάγωμα” θα κινηθούμε με την ίδια διαδικασία σοβαρότητας και υπευθυνότητας προς την Κομισιόν ώστε οι πόροι του ΕΣΠΑ για τα έργα που λήγουν τον Δεκέμβριο του 2015 και μπορεί να χαθούν και ταυτόχρονα να πληρώσουμε πρόστιμο γιατί δεν τα αξιοποιήσαμε να ζητήσουμε παράταση ολίγων μηνών γιατί την ευθύνη αυτή τη φέρει η κεντρική εξουσία και συγκεκριμένα η κυβέρνηση εξαμήνου Τσίπρα-Καμμένου, η οποία δεν έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα. Ερχόμενος στον νομό Αιτωλοακαρνανίας είδα ότι τα έργα στην Ιονία Οδό έχουν σταματήσει πλήρως και θεωρώ ότι πριν από δυο χρόνια που συζητώντας με πάνω από 60 τράπεζες καταφέραμε να ξεμπλοκάρουμε το έργο και να ξεκινήσουν οι εργασίες και να ξαναδημιουργηθούν θέσεις εργασίας θεωρώ εγκληματικό το ότι η κυβέρνηση αδιαφόρησε και το έργο σταμάτησε. Θέλω να τονίσω ότι εμείς θα ξαναδούμε τα ζητήματα που απασχολούν τη μικρομεσαία επιχείρηση, όπως είναι τα κόκκινα δάνεια, τα capital controls κα”, τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, στο Στρασβούργο, όπου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη Σύνοδος της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο κ. Μεϊμαράκης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ.