Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε. ΣΤΟ 1ο Ε.Κ. ΡΟΔΟΥ

Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα και μία από τις δέκα μεγαλύτερες στην
Ευρώπη. Απασχολεί 165 εργαζομένους και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 72 χώρες.

Δεδομένου ότι η χώρα μας διανύει μία δύσκολη οικονομική περίοδο, η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει υιοθετήσει τον προσωπικό της κώδικα δεοντολογίας, με στόχο να συνδράμει, όσο το δυνατό περισσότερο, στην βελτίωση της εκπαίδευσης, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας μας γενικότερα. H OLYMPΙA ELECTRONICS A.E. πρόσφερε πρόσφατα εκπαιδευτικό υλικό συστήματος συναγερμού στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ρόδου, συνεχίζοντας  να υποστηρίζει έμπρακτα τα σχολεία όλης της χώρας.

Κύριος σκοπός της εταιρείας είναι μέσω της προσφοράς των προϊόντων της
σε διάφορα σχολικά συγκροτήματα, αφενός να γνωρίσουν οι μαθητές τα προϊόντα της, αφετέρου να βοηθήσει την λειτουργία των σχολικών εργαστηρίων, που σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν τα απαραίτητα υλικά για την εύρυθμη λειτουργία τους.  Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συνεισφέρει συνεχώς στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία.
Για άλλη μια φορά, η εταιρεία ΟLYMPΙΑ ELECTRONICS A.E., υποστήριξε το έργο των σχολείων  και ευρύτερα της Ελληνικής εκπαίδευσης διότι θεωρεί την παιδεία ως θεμέλιο λίθο για το έθνος.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει βαθειά ριζωμένη ως εταιρική φιλοσοφία  το δόγμα «Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».