Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ξεκάθαρο το μήνυμα της κάθαρσης, προς όλους...

Ο Ελληνικός λαός έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα. Παραμονή στο ευρώ όχι όμως με κάθε κόστος. Ξεβόλεμα των βολεμένων του συστήματος. Κλείσιμο των καναλιών που επί 9 μέρες διέδιδαν ψευδείς
ειδήσεις προπαγανδίζοντας και φοβίζοντας τους Έλληνες. Να καθαρίσει η κυβέρνηση και η ίδια η κοινωνία όλους εκείνους τους Φράγκους και τους Άνθιμους (στρατός κι εκκλησία αντίστοιχα) οι οποίοι θεσμικά θα έπρεπε να διασφαλίζουν την ενότητα του λαού κι όχι να εκφράζουν δημόσια το Ναι ή το Όχι σπέρνοντας τη διχόνοια. Σχετικά με ορισμένους δημάρχους οι οποίοι υποστήριζαν ότι το δημοψήφισμα είναι ντροπή για τη Δημοκρατία να τους ενημερώσω ότι εκτός της πραγματικά πρωτότυπης άποψής τους περί Δημοκρατίας, οι παιδικές χαρές ανά την Ελλάδα παραμένουν κλειστές και πως μία από τις αρμοδιότητές τους ως εκλεγμένων είναι να τις κρατάνε ασφαλείς, καθαρές κι ανοιχτές, αφού συνεχίσουν να εισπράττουν από μένα δημοτικά τέλη. Εκτός αν στο δικό τους πρότυπο Δημοκρατίας ο εκλεγμένος τοπικός άρχοντας αφήνει μες την μπίχλα την πόλη του και περιδιαβαίνει τα κανάλια για να κατακεραυνώνει δημοψηφίσματα. Τέλος κύριε Σαμαρά, "σήμερα οι Έλληνες δεν αποφασίσαμε για τη μοίρα της χώρας μας", όπως δήλωσες. Σήμερα οι Έλληνες αποφασίσαμε για το μέλλον την πατρίδας μας. Θα έκλεινα με τραγούδι του Ρουβά, σέβομαι όμως τις δυσκολίες που περνάει.
ΥΓ. Breaking news: Τα πρώτα οδοφράγματα με Swarovski, Louis Vuitton και Christian Louboutin στο Σύνταγμα, ξεκίνησαν. Πληροφορίες ότι τα άδεια μπουκάλια Rose Boutari Demi Sec γίνονται μολότοφ ελέγχονται ως ανακριβείς.
Καλή δύναμη σε όλους μας.



Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης