Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Η OLYMPIA ELECTRONIC A.E. ΧΟΡΗΓΟΣ της 2ης Συνάντησης Αποφοίτων Ηλεκτρονικών Α.Τ.Ε.Ι.Θ.

Το τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Κυριακή 28 Ιουνίου, στις 11 π.μ. στις εγκαταστάσεις του τμήματος στη Σίνδο Θεσσαλονίκης,
τη 2η Συνάντηση Αποφοίτων του. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση και προβολή ντοκουμέντων από τη ιστορία του τμήματος, συζήτηση για τις σπουδές Ηλεκτρονικής στη σημερινή εξελισσόμενη αγορά εργασίας καθώς και γεύμα με μουσική.

Από το τμήμα, που αποτελεί συνέχεια της Ανωτέρας Σχολής Ηλεκτρονικών (ΑΣΗ) του ΕΥΚΛΕΙΔΗ, έχουν αποφοιτήσει από το 1965 έως σήμερα περισσότεροι από 4500 φοιτητές που εργάζονται με επιτυχία σε όλους τους τομείς των ηλεκτρονικών και έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών στη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και όλη τη χώρα. Στόχος της Συνάντησης της 28ης Ιουνίου είναι, όπως και στην 1η Συνάντηση του 2006, να έρθουν και πάλι κοντά όλοι οι απόφοιτοι του τμήματος και να αναπτυχθεί ένας γόνιμος προβληματισμός για το μέλλον της ηλεκτρονικής επιστήμης και των νέων τεχνολογιών.

Αρωγός της εκδήλωσης  και αυτή την φορά είναι η  OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.
Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επικροτεί τέτοιου είδους οργανωμένες και αποτελεσματικές προσπάθειες που έχουν σκοπό την ώθηση του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού και της καινοτομίας γενικότερα. H εταιρεία από το 1979, έτος της ίδρυσής της, είναι κοντά στον έλληνα εγκαταστάτη  / ηλεκτρολόγο από τα πρώτα του βήματα και φροντίζει να καλύπτει κάθε ζήτηση της αγοράς και να επιλύει κάθε πρόβλημα που προκύπτει, ενώ έχει και ιδιαίτερα δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Τμήματος http://www.el.teithe.gr/ και τη σελίδα της Συνάντησης στο facebook/Συνάντηση Ηλεκτρονικών.