Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Πρόγνωση καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου...


Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τα πιο πρόσφατα δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου





Φεύγει από τον Alpha, επιστρέφει στην ΕΤ3

Της Ναταλίας Ανδρικοπούλου 
Αποχώρησε από τον Alpha και επιστρέφει στην ΕΤ3. Ο λόγος για τον Σάκη Αρναούτογλου ο οποίος έως την Παρασκευή παρουσίαζε το απογευματινό δελτίο καιρού στο κανάλι της Κάντζας, δημιουργώντας μάλιστα τηλεοπτική μόδα την οποία στη συνέχεια ακολούθησαν το Mega με τον Θοδωρή Κολυδά και ο ΑΝΤ1 με τον Τάσο Αρνιακό. 

Ενώ η εκπομπή στον Alpha σημείωνε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ο νόμος για το άνοιγμα της ΕΡΤ έβαλε τον μετεωρολόγο σε δίλημμα. Ως μόνιμος υπάλληλος της ΕΤ3 έως το "μαύρο" της 11η Ιουνίου 2013, θα έπρεπε εντός 20 ημερών να αποφασίσει αν θα κάνει χρήση του δικαιώματος επαναπρόσληψης στη δημόσια τηλεόραση ή αν θα συνεχίσει στον Alpha. 

Κατόπιν συζητήσεων με ιθύνοντες στην Κάντζα και ενώ το συμβόλαιό του έληγε σύντομα, ο Σάκης Αρναούτογλου αποφάσισε να επιστρέψει στο τηλεοπτικό του "σπίτι". 

Ετσι, την Παρασκευή εκφώνησε το τελευταίο δελτίο καιρού στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, παράλληλα κατέθεσε τα χαρτιά του για επιστροφή στην ΕΤ3 και αναμένεται να δώσει το "παρών" σήμερα κατά την επίσκεψη του προέδρου της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή και του διευθύνοντος συμβούλου, Λάμπη Ταγματάρχη στις εγκαταστάσεις της ΕΤ3 στη Θεσσαλονίκη.