Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

«ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ 2015» Από την Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης

«ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ 2015 »
 Από την Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης

                
   Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης με τη συνεργασία του Οργανισμού Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού-Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις πολιτισμού με την ονομασία «ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ 2015».
    Εκδηλώσεις που διανθίζονται με μουσικές βραδιές, παρουσιάσεις βιβλίων, παραστάσεις θεάτρου, εκθέσεις, ομιλίες και διαλέξεις, σκιαγραφούν το περίγραμμα του φετινού προγράμματος.
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
    Με την πετυχημένη παρουσία και συμμετοχή των φωτογράφων του τμήματος φωτογραφίας «Ίριδα» της Ε.Π.Μ. Κατερίνης, το τετραήμερο από 7 έως 10 Απριλίου 2015, στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα LightECHoes που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Nevsehir –περιοχή Καππαδοκίας- της Τουρκίας,  όπου απέσπασε  τα ευμενέστερα σχόλια των διοργανωτών, ξεκίνησε το φετινό πρόγραμμα των «ΕΑΡΙΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΟΥΣΩΝ 2015» το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουνίου 2015.
    Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του μήνα που διανύουμε:

 Εκδηλώσεις  Απριλίου 2015

Παρασκευή 24 /4  στην Αίθουσα Μιχαήλ Παπαργυρίου της Ε.Π.Μ. (πλατεία Πολιτισμού 1)  ώρα   18.00΄.
              Το μακιγιάζ – Η  συνολική εμφάνιση είναι εχθρός της κατάθλιψης.
               Ομιλήτρια η σύμβουλος ομορφιάς Αθανασία Κυρίτση .  
Σάββατο  25/4 στο πνευματικό κέντρο « ΕΚΑΒΗ »  ώρα 20.30΄. Θεατρική παράσταση «ΤΡΩΑΔΕΣ » του Ευριπίδη    από το Σύλλογο  Γονέων  του 14ου Δ. Σ. Κατερίνης, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Γιαννακίδου.
Κυριακή 26/4 στην Αίθουσα Μιχαήλ Παπαργυρίου της Ε.Π.Μ. (πλατεία Πολιτισμού 1)  ώρα   20.00΄ η   Χρυσούλα  Ράπτη , νοσηλεύτρια –  εκπαιδεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ε.Ε.Σ. , παρουσιάζει το πάντα ενδιαφέρον θέμα για τις Πρώτες Βοήθειες {Εγκαύματα – Ηλεκτροπληξία  -  Επιληψία – Θλάσεις  -  Ρινορραγία – Λιποθυμία – Δηλητηρίαση  από αλκοόλ (μέθη)-ξένο σώμα στο λάρυγγα   (πνιγμονή) } Επιμέλεια :Εφορεία  Αιμοδοσίας

ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ  σε όλες τις εκδηλώσεις.