Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

«Τέλος» τα πιάτα - Η νέα μόδα των trendy εστιατοριων

Καμπάνια με στο Twitter με τίτλο «Θέλουμε πιάτα» έχει αναλάβει να προβάλλει και να καυτηριάσει
την νέα μόδα των εστιατορίων, η οποία πρεσβεύει την διαφορετική εικόνα και παρουσίαση των φαγητών, τα οποία όμως δεν έρχονται σε πιάτα...αλλά σε οτιδήποτε άλλο «περίεργο» σκεφθούν οι ιδιοκτήτες.
Started just a week ago, the Twitter account, run by Ross McGinnes from West Yorkshire, has already attracted plenty of attention from disgruntled diners calling for a return to simple plates

Μπριζόλες που σερβίρονται σε πλαστικές πλάκες, κρέας σε σανίδες από ξύλο, δείπνο σε φτυάρι κηπουρικής...και σε παπούτσια!
Σε μόλις μία εβδομάδα, ο κ McGinnes ο δημιουργός της σελίδας κατά της νέας αντιαισθητικής μόδας στο Twitter, από το West Yorkshire, έχει ήδη προσελκύσει περίπου 5.000 οπαδούς οι οποίοι μοιράστηκαν την εμπειρία τους δημοσιεύοντας τις πραγματικά απίθανες φωτογραφίες με τους «ευφάνταστους» αντικαταστάτες των πιάτων.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες
Kitsch? Or just plain irritating? This photo of a mini garden bench was posted on the @wewantplates Twitter account, which is biting back at restaurants who use novelty ways to present food 
Who pinched the plate? And the cutlery? A southern feast is served up on a solitary sheet of grease-proof paper with a little shopping trolley full of chips on the side
Fancy that, it's bread in a hat: One Twitter user was left aghast when they were served a selection of bread in a flat-cap, presumably one that hadn't been worn
Mamma mia! This Italian restaurant takes the words communal and table to the limit, with diners invited to tuck into a sharing portion of spaghetti and sauce on the bare surface
A crate idea? Tartare sauce in a tiny watering can, peas in a plant pot and fish and chips in a wooden box
A delicate starter is served atop a piece of stone
No it isn't bedtime, yes, this is part of your dining experience. A surprised diner tucks into 'a yoghurt ice cream "brush", mint-eucalyptus crème "paste" and a gin and tonic' at a restaurant in Germany
Food can look great in mason jars (but is a pain in the @rse to eat) says Ross
Tea time with a difference: This deconstructed brew was served with milk in test tubes
ωCosy crusts: Switzerland likes to serve bread slippers in restaurants