Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ο κ. Α. Παπαοικονόμου(όμιλος Ζαχαροπλαστείων Plaisir) βραβεύτηκε για την προσφορά του στο χώρο του Επισιτισμού και της Επιχειρηματικότητας

Xinis Education Festival 2015
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας βραβεύουν τον ιδρυτή των ζαχαροπλαστείων Plaisir!
Ο κ. Α. Παπαοικονόμου βραβεύτηκε για την προσφορά του στο χώρο του Επισιτισμού και της Επιχειρηματικότητας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά το μεγαλύτερο και πληρέστερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ευρώπης, το “XINIS EDUCATION FESTIVAL”. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, πραγματοποιούνται περισσότερα από 140 εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.
Η εβδομάδα 9-13 Μαρτίου, ήταν αφιερωμένη στον Τομέα του Επισιτισμού, οι σπουδαστές του οποίου επέλεξαν ως τιμώμενο πρόσωπο τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη των ζαχαροπλαστείων Plaisir. Τα κριτήρια της επιλογής του κ. Παπαοικονόμου, ήταν η μεγάλη πορεία του και η προσφορά του τόσο στον Επισιτισμό, όσο και στην επιχειρηματικότητα.
Όπως δήλωσε και ο ίδιος:
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα αύτη η βράβευση από αυτά τα νέα παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να τους δώσω την εμπειρία μου. Εύχομαι οι προσπάθειες και οι κόποι για τις σπουδές σας να ευδοκιμήσουν».

Την βράβευση του κ. Παπαοικονόμου, μπορείτε να την παρακολουθήσετε από το παρακάτω link:  https://www.youtube.com/watch?v=NS3_EUypx4o


Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
T. 2310-552406, U. www.iek-xini.edu.gr, @. iek@xinis.net

Με την παράκληση της δημοσίευσης!