Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις στον Αιγινιακό με τον Σταύρο Διαμαντόπουλο να παραιτείται… Αναλαμβάνει ο Διγκόζης?

Ραγδαίες εξελίξεις στον Αιγινιακό με τον Σταύρο Διαμαντόπουλο να παραιτείται… με αιχμές και σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com να αναλαμβάνει κατά… 99% ο Διγκόζης!

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού προ των πυλών! Μετά την λευκή ισοπαλία με τον Τύρναβο, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος παραιτήθηκε αφήνοντας… αιχμές για «καταστάσεις».
«Σήμερα δηλώνω την παραίτησή μου. Αγάπησα τον Αιγινιακό, τον στηρίζω και θα είμαι πάντα κοντά του. Φεύγω σαν φίλος. Δεν μπορώ, όμως να ανεχθώ κάποια πράγματα που γίνονταν. Είμαι τόσα χρόνια προπονητής σε ομάδες και κάποια πράγματα δεν τα ανέχομαι»,ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου.
Πάντως, στην ομάδα του Αιγινίου ήταν… προετοιμασμένοι για μια τέτοια εξέλιξη και φαίνεται απ’ το ότι έχει ήδη βρεθεί ο «διάδοχος»!
Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com νέος προπονητής στον σύλλογο της Πιερίας αναλαμβάνει κατά… 99% ο Άγγελος Διγκόζης που προ ημερών αποχώρησε απ’ τα Τρίκαλα.
Ο Μακεδόνας κόουτς αναμένεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Αιγίνιο την Πέμπτη, προκειμένου να κλείσει οριστικά το deal και να προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες ενόψει των πλέι άουτ.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο πολύπειρος τεχνικός αποτελούσε εδώ και καιρό διακαή πόθο της διοίκησης. Έστω λοιπόν και με την… τρίτη, ο «γάμος» με τον Διγκόζη είναι γεγονός και απομένει ουσιαστικά η ανακοίνωση!


Αιγινιακός - Τύρναβος 0-0

Την ευκαιρία να ανέβουν περισσότερο στη βαθμολογία έχασαν Αιγινιακός και Τύρναβος μετά το μεταξύ τους 0-0 στην Πιερία.
Σε ένα κακό ματς με λίγες φάσεις, Αιγινιακός και Τύρναβος δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι φυσική συνέπεια της εικόνας του παιχνιδιού. Ο Αιγινιακός είχε τα ηνία του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες του.
Κάπως έτσι, μετά το 0-0 στην Πιερία, ο Αιγινιακός έμεινε στην 6η θέση και στους 27 βαθμούς, ενώ ο Τύρναβος παρέμεινε στην 8η με 26 βαθμούς.
Αιγινιακός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Αραμπατζής (50' Αχαλινόπουλος), Μπερτέν, Γιαζιτζόγλου, Ρίκκα (83' Πόποβιτς), Φαμπίνιο, Πέντα, Ντεβέσα, Γουέλκαμ, Καζάκης
Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Γκούρτσας, Αλεξίου (46' Χαλούλος), Ντατίδης, Παπασάββας (57' Ιβανίδης), Μιλουτίνοβιτς (75' Όττα), Σουλιώτης, Στεργιανός, Ποκόνγκ