Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η OLYMPIA ELECTRONICS AE ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ “NATIONAL PUBLIC CHAMPION” ΣΤΑ EUROPEAN BUSINESS AWARDS

H Olympia Electronics ΑΕ ονομάστηκε “National Public Champion” στα European Business Awards sponsored by RSM ανάμεσα σε άλλες ελληνικές επιχειρήσεις ακολουθώντας
διαδικασία δημόσιας ψηφοφορίας στον πρώτο γύρο του διαγωνισμού, ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά τις διπλάσιες ψήφους από την περσινή χρονιά.
Στην πρώτη φάση της δημόσιας ψηφοφορίας συγκεντρώθηκαν συνολικά 156,572 ψήφοι και η Olympia Electronics συγκέντρωσε συνολικά τις περισσότερες  από όλες τις ελληνικές εταιρίες που έλαβαν μέρος. Επιλέχθηκε ανάμεσα σε 709 εταιρίες και είναι μια από τους 33 National Public Champions.
Από την Τρίτη 3/3/2014 ξεκινά η δεύτερη φάση δημόσιας  ψηφοφορίας και θα διαρκέσει περίπου ενάμιση μήνα, έως τις 16 Απριλίου 2015. Η εταιρία με τις περισσότερες ψήφους θα ονομαστεί European Public Champion  σε μια λαμπρή τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαϊου 2015 στο Λονδίνο.
Το link της ψηφοφορίας είναι: http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/greece/12042
Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη σας στον πρώτο γύρο. Στηρίξτε μας ακόμη μια φορά ώστε να αποδείξουμε σε όλη την Ευρώπη ότι στην Ελλάδα είμαστε ικανοί  να διακριθούμε στην Καινοτομία, και στην Τεχνολογία Αιχμής!
 Η ψήφος σας θα είναι πολύτιμη για εμάς!
Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη στήριξη.

Για καταχώρηση ψήφου παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Βήμα 1 Κάντε κλικ στην εικόνα για να μεταφερθείτε στο σύνδεσμο με το βίντεο της OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε 


 Βήμα 2 Στο  κίτρινο πλαίσιο με το λευκό πεδίο και τίτλο «Vote for this entry»  καταχωρήστε το e-mail σας στη συνέχεια επιλέξτε (κάντε κλικ) στην ένδειξη «Vote»
Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που σας ενημερώνει ότι σας έχει αποσταλεί ένα e-mail
Βήμα 3 Ανοίξτε το e-mail που λάβατε από τα European Business Awards (ΠΡΟΣΟΧΗ! Το μήνυμα μπορεί να έχει μεταφερθεί στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία) και κάντε κλικ στο link μέσα στο e-mail που θα λάβετε. 

 Βήμα 4 Θα ανοίξει μια σελίδα εκ νέου και θα σας ζητήσει να τσεκάρετε ένα κουτάκι και να αντιγράψετε ένα κωδικό. Αφού το γράψετε επιλέξτε την εντολή «Veryfi»
 Βήμα 5 Τέλος επιλέξτε «Submit Vote»

H ψήφος θεωρείτε έγκυρη μόλις εμφανιστεί το μήνυμα «Your vote has been cast for Olympia Electronics», όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.
Περισσότερες πληροφορίες για τον Θεσμό των European Business Awards μπορείτε να βρείτε στο  http://www.businessawardseurope.com
Υ.Γ: Για οτιδήποτε χρειαστείτε βοήθεια ή ενημέρωση παρακαλώ επικοινωνήστε στο kmouchtaropoulou@olympia-electronics.gr