Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας απέστειλε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, Αστέριος Φαρμάκης

Ευχαριστήρια επιστολή στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας απέστειλε ο  Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, Αστέριος
Φαρμάκης, για τη δωρεά υγειονομικού υλικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Επιστολή στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου και στον Εντεταλμένο  Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ε.Πιερίας σε θέματα δημόσιας υγείας και κοινωνική μέριμνας, κ. Στέφανο Μπιτόπουλο, απέστειλε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, κ. Αστέριος Φαρμάκης, με την οποία εκφράζει θερμές ευχαριστίες για τη δωρεά μεγάλης ποσότητας υγειονομικού υλικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, που  πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.


Η επιστολή αναφέρει:

«Αξιότιμη κ.  Αντιπεριφερειάρχη,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για τη δωρεά υγειονομικού υλικού το οποίο ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για τις ανάγκες των Νοσηλευτικών Τμημάτων του Νοσοκομείου».

Τη σημαντική ποσότητα υγειονομικού υλικού προσέφερε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου και του Εντεταλμένου  Περιφερειακού  Συμβούλου της Π.Ε.Πιερίας σε θέματα δημόσιας υγείας και κοινωνική μέριμνας, κ. Στέφανου Μπιτόπουλου,για την κάλυψη αναγκών και την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης προς όφελος της κοινωνίας.

Πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας προσφέρει και στηρίζει αποδεικνύοντας  έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη με ενέργειες -που αποτελούν αξιομίμητα παραδείγματα ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη εποχή που διανύουμε- και  πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας με τελικό και βασικό αποδέκτη τον άνθρωπο.