Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Αιγινιακός-Λαμία 0-1

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Λαμία με 1-0, κόντρα στον δυνατό και αξιόμαχο Αιγινιακό . Η Λαμία ήθελε την νίκη, για να παραμείνει στην τριάδα των playoffs.

Ο κακός αγωνιστικός δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Κατά την διάρκεια του αγώνα, έβρεχε και η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη.  
Ο Αιγινιακός, δεν απείλησε ιδιαίτερα. Σε δεύτερο ρόλο η ομάδα της Κατερίνης, με την Λαμία, αρκετά καλύτερη, έφθασε δίκαια στην νίκη  

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης, ήρθε στο 50' με το Βασιλόγιαννη  να  εκτελεί φάουλ και ο Άντονι Φατιόν με κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη .
Ο  Αιγιανιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Μασάδο και Ντος Σάντος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι συνθέσεις
Αιγινιακός (Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος, Ροντρίγκο, Μπερτέν (83' Φερέιρα), Γιαζιτζόγλου, Κ. Αχαλινόπουλος, Ρίκκα (67' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Γουέλκαμ, Ντεβέσα, Πόποβιτς, Καζάκης (56' Κυνηγόπουλος).
ΠΑΣ Λαμία (Παύλος Δερμιτζάκης): Γεωργίου, Ζουλιώτης (78' Αναστασόπουλος), Κακαράς, Λεάντρο, Κωστόπουλος, Φατιόν, Ντελέκος, Πέρεθ (63' Καμαρά), Βασιλόγιαννης, Γιενγκά (73' Χαϊκάλης), Γκούρμα.

Γιάνγκου: «Δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι καλό»

Με ήττα συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Άγγελου Διγκόζη στον Αιγινιακό, ο οποίος λόγω μη πιστοποίησης δεν μπόρεσε να κάτσει στον πάγκο της ομάδας.
Ωστόσο, στην συνέντευξη Τύπου εκπροσωπήθηκε από την γυμναστή της ομάδας, Νίκο Γιάνγκου, οποίος τόνισε ότι οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την νίκη ωστόσο δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι θετικό από το ματς και αυτό που μένει είναι η πίκρα της ήττας.
«Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε και τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, γιατί και οι δύο έχουν ποιοτικούς παίκτες. Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες, παρόλα αυτά είχαμε ευκαιρίες. Πιέσαμε τον αντίπαλο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι καλό και μείναμε με την πικρία της ήττας», τόνισε ο αρχικά ο Γιάνγκου.
Ενώ για την συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε: «Τώρα έχουμε ρεπό, θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε το αποτέλεσμα με τον Φωκικό και να πάμε στα πλέι άουτ. Η 6η θέση χάθηκε μέσα στο Αιγίνιο την προηγούμενη Κυριακή με τον Τύρναβο».