Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Συνάντηση του κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου με τον κ. Κωνσταντίνο Κιτιξή, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ


Μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση είχαν το πρωί της Παρασκευής 20 Μαρτίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου με τον Αντιπρόεδρο του 4ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Κιτιξή.
Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τις οικονομικές συνθήκες, την τρέχουσα επικαιρότητα, και τις δυσκολίες του επιχειρείν ειδικότερα στην περιφέρεια της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Στη συνάντηση υπογραμμίστηκε ότι οι δύο φορείς έχουν ως κοινή συνισταμένη την εκπροσώπηση μελών που συνδέονται με την οικονομία και την επιχειρηματικότητα και συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητη η καλή συνεργασία. Στη διάρκεια της συζήτησης έγιναν προτάσεις για κοινές δράσεις ενημέρωσης και στήριξης των μελών, όπως η διοργάνωση ημερίδων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις δύο πλευρές να επιβεβαιώνουν τη διάθεση για συνεργασία στο πλαίσιο λειτουργίας των Επιμελητηρίων ως μοχλοί ανάπτυξης της οικονομίας και του επιχειρείν.