Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΕΣ ΑΓΩΝΕΣ

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος ύστερα από τις αναβολές τριών αγώνων λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων, λαμβάνοντας υπ’  όψη το αγωνιστικό πρόγραμμα αλλά και για λόγους ανταγωνισμού και αξιοπιστίας των πρωταθλημάτων, αποφάσισε τις παρακάτω τροποποιήσεις του αγωνιστικού προγράμματος:
·         Την Τετάρτη 4-3-2015 θα διεξαχθεί ο αναβληθείς αγώνας της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ – Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ στο γήπεδο της Περίστασης με ώρα έναρξης 4:00 μ.μ.
·         Την Τετάρτη 4-3-2015 θα διεξαχθεί ο αναβληθείς αγώνας του 1ου Ομίλου της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. Τραπεζούντας – ΠΙΕΡΙΚΟΣ Ρυακίων στο γήπεδο του Π. Κεραμιδίου με ώρα έναρξης 4:00 μ.μ.
·         Η 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’  Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 8-3-2015 με ώρα έναρξης 4:00 μ.μ.
·         Την Τετάρτη 18-3-2015 θα διεξαχθεί ο αναβληθείς αγώνας της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ – ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ στο γήπεδο της Β’  ΔΑΚ με ώρα έναρξης 4:00 μ.μ.

Για την Επιτροπή πρωταθλήματος & Κυπέλλου
Ο Πρόεδρος

Ηρακλής Δασιόπουλος